Szeresd a tested! – ha te így teszel, hidd el, más is szeretni fogja!

Az látszik, amit láttatni akarsz.
A kisugárzás benned van. Bentről indul minden, önmagaddal kezdődik.

Az elfogadás egy dolog, szeresd a tested és így lesz meg a tökéletes összhang.

Nem kell mindenkinek különlegesnek lenni.
Nem kell tökéletes alak.

Ha jól érzed magad a bőrödben, ha szereted azt a testrészedet is, amin lehetne faragni, ami lehetne kisebb vagy nagyobb, akkor más csak a ragyogást fogja észrevenni. Az összkép elnyom majd minden mást, pontosabban a háttérbe helyezi az apró részleteket, amik nem tökéletesek (vagy te annak véled).

Ha TE azon nyavalyogsz, jajj de narancsbőrös, vastag a combom, nagy a hasam, túl nagy vagy túl kicsi a cicim, akkor ezt más is észre fogja venni. Hidd el, hogy addig amíg nem hangoztatod, más nem erre fog fókuszálni.

Az önbizalmadat hozd először rendbe, aztán változtass azon, ami nem tetszik! Sportolj, mozogj, étkezz ésszel, egészségesen, mértéktartóan. A fogyás, az alakulás rajtad múlik.

Minden veled, benned kezdődik,
belőled indul.

Hangsúlyozd a testeden, a ruháiddal azt, amit szeretsz magadon. Legfőképpen viszont élvezd a életet, örülj hogy élsz, értékeld, amid van!

Ajánlom figyelmedbe ezt a videót Tapasztó Orsival (nemakarokbeleszólni):

(Lakatos Márk célja kimozdítani a hozzá érkező ismert nőket a komfortzónájukból, a vlog-sorozatában szép ruhákat, klassz nőket és nagyszerű interjúkat láthatsz-hallhatsz. Érdemes kattintani!)

Tapasztó Orsi egyszerűen imádnivaló NŐ! Bármikor szívesen hallgatom. A mosolya ragadós, a kisugárzása is fantasztikus. Látszik, hogy rendben van magával! Sőt, mi több, ennek hangot is ad: az elsőnek felpróbált ruhában Orsi megsimogatja a hasát és azt mondja: Imádom.

Félreértés ne essék, nem a ruhát, a kis pocakját. Én ilyet nőtől még nem hallottam. Én ezt a mondatot, és őt is ezért a mondatért nagyon szerettem.

Megmaradt és én is figyelni fogok rá, hogy a szeresd a tested ne csak egy hangzatos mondat legyen! Motivállak téged és motiválom magamat is! Mert aki ismer, tudja, hogy nem vagyok vagy nem mindig vagyok elégedett magammal. Dolgozom rajta és alakul.. de ez a szindróma is előfordul..:

A képre kattinva elolvashatod egyik motiváló írásomat a Carrie Magazin oldalán!

Amiben nincs hiba: imádok enni és inni, imádok nevetni és élvezni az életet!

Itt a nyár, még tart és míg itt van, élvezzük! Csak azért, mert nem vagyunk tökéletesek, nem vagyunk a legjobb formánkban, ne rejtegessük a testünket, vegyük fel a kényelmes kisruhát, használjuk ki a jó időt, ne bújjunk el!

Te is szeresd a tested!
Egy van belőle.
A tiéd.

Bánj úgy vele, ahogy megérdemli és ahogy megérdemled!

Csak csináld – Magadért!

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Ezt is olvasd el:

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.