„Nem kell mindenkinek szépnek lennie!” – A női fotós szerint van fontosabb!

Felüdülés számomra, amikor értelmes, sőt mi több, motiváló, támogató, segítőkész emberek kommentjeit olvashatom. Mindezt ráadásul egy csapat jófej, jó humorú, klassz, belevaló nőtől. Véletlen találtam rá Hedzsi, a fotós női csoportjára, amit imádok.

A privát csoportnak 2500 lelkes tagja van, Hedvig pedig rendszeresen elkápráztat minket a csodaszép, főként boudoir fotózáson készült képekkel, és szinte minden nap hoz 1-1 vicces vagy elgondolkodtató kérdést, felvetést, játékot. Ha nem ő, akkor pedig más csoporttag. Szórakoztató és felemelő élmény a csoport tagjának lenni.

Büszkeség tölt el, amikor látom a néha nagyon is merész fotókat, és bár nem ismerem ezeket nőket, de arra gondolok: wow, de szép! És azt érzem: de jó, nőnek lenni, de jó, hogy nő vagyok (és ha akarom, megmutathatom egy ilyen oldalamat is!)

Véleményem szerint nagyon bátrak azok a nők, akik elmennek egy boudoir fotózásra, és nagyon felnézek rájuk! Szuper jó élmény lehet, önbizalom növelés legfelső fokozaton!

Vannak, akik ajándékba kapják a fotózást, és nem biztosak benne, hogy tényleg nekik való, hogy fog ez nekik menni, hogy “oda valók”-e, illetve akadnak, akiket időközben bizonytalanítanak el a “kedves” ismerőseik, sőt sokan csak várnak, hogy majd ha lefogyok, majd ha … Aztán végül nem biztos, hogy vállalják a boudoir fotózást (vagy nem úgy, ahogy igazából szeretnék), és lehet hogy kihagynak egy nagyszerű alkalmat, ami nemcsak egy napra szól, hanem egy felejthetetlen élmény. És persze a fotók is örökké megmaradnak.

Hogyan gyűjtsünk bátorságot? Hogyan legyen nagyobb önbizalmunk?

Felejtsük el, hogy nem vagyunk jó nők!

Mindenki az! Pontosabban, mindenkinek van egy olyan oldala, amit a jó fotós meg fog tudni mutatni, ehhez pedig csak egy valamire van szükség!

A fotós, Hedzsi szavait minden nőnek el kell olvasnia!:

Jajj Lányok, úgy elszomorít, amikor azt látom, hogy nincs elég önbizalmatok, és sokkal kevésbé látjátok magatokat szépnek, ügyesnek, értékesnek, mint amilyenek valójában vagytok.

Nem a centiken múlik… tényleg nem….
A vékony nem egyenlő a széppel,
és a duci nem egyenlő a csúnyával,

sőt alig van köztük összefüggés. Az egész azon múlik, hogy mit gondoltok magatokról, mert az sugárzik kifelé is. Nem egy olyan embert ismerek, aki nem “modell alkat” (nagyon nem szeretem ezt a kifejezést), és

gyönyörű, mert sugárzik róla,
hogy értékesnek tartja magát és
meg van elégedve önmagával.

És ismerek olyanokat is, akik tökéletesen vékonyak, és még sincs önbizalmuk, és ez az egész kisugárzásukon, testtartásukon is meglátszik. Akinek van önbizalma, aki értékesnek tartja magát, az jobban kihúzza magát, látszik a testtartásán, a járásán, a mosolyán, a hanglejtésén, mindenén, hogy ő értékes, és figyelmet érdemel, és az emberek is így állnak hozzá.

Mit kell tennetek azért, hogy értékesek legyetek? Abszolúte semmit! Ezt kellene végre elhinnetek.
Nem, még csak szépnek sem kell lennetek hozzá. Sőt, egyáltalán nem kell mindenkinek szépnek lennie, mert ezer más ugyanilyen, vagy még fontosabb dolog van, amiben még jó lehet az ember.

Itt vagyok pl. én. Ráncos vagyok, őszülök, most épp fél kilóméteres lenövésem van, egyre jobban hízom, és nem hazudok, még nem járt nálam olyan hölgy, akinek annyi narancsbőre lenne, mint nekem. Mégse érzem rosszul magam, mert

tudom, hogy nem kell szépnek lennem
ahhoz, hogy értékes legyek.
Így is hihetetlenül értékes vagyok!

Mert csak egy van belőlem, és a Jóisten pont ilyennek akart teremteni, amilyen vagyok, tehát Neki is pont így vagyok jó.

Mindannyian hihetetlenül,
felfoghatatlanul értékesek vagytok,
úgy, ahogy vagytok,

az összes hibátokkal, baklövéseitekkel,
tökéletlenségetekkel együtt.

Mindannyian másban vagytok jók, és mindannyian olyat tudtok nyújtani a világnak, amit más nem tud nyújtani helyettetek.

Húzzátok ki magatokat és
érezzétek magatokat Királynőknek,
és ne is tűrjétek el, ha valaki nem
értékel titeket, mert ennél jobbat érdemeltek.

Ha valaki nem értékel Titeket, akkor ott nem a Ti értéketekkel van gond, hanem a másik fél gondolkodásával, intelligenciájával, önbecsülésével.

Még ha -egyelőre- nem is jelentkeztem egy ilyen fotózásra (de ami késik, nem múlik, csak úgy magamnak szívesen csináltatnék néhány szexi fotót), el tudom képzelni, mekkora önbizalom-tuning lehet.

Talán a 40.szülinapomra meg is lepem magam vele! Vagy nem is várok addig, hiszen…egyszer élünk!

Csak csináld! – magadért!

Ezt én üzenem, és nagyon bízom benne, hogy Hedzsi üzenete is célba ér, azokhoz is eljut, akiknek a leginkább szüksége van rá!

Minden nőnek érdemes megfogadnia, hogy hisz végre magában!

Egyetértesz a szavaival? Jól esett elolvasni?

Oszd meg bátran és nézz szét Hedzsi oldalán!

Hedzsi’s Photography

Érdemes megnézni ezt az ironikus bejegyzést is a fotós oldalán:

Hogyan rombold le az önbecsülésedet 7 egyszerű lépésben

(A bejegyzésben szereplők fotók forrása: Hedzsi’s Photography)

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

3 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.