Mitől szexi egy nő?

Nem a szexi ruhától, mert van, aki melegítőben, vastag pulcsiban is nagy hatással tud lenni a környezetére. Az a bizonyos kisugárzás, azt kell elérni, arra van szükség. Magától jön vagy tenni kell érte? Ez nem kérdés! Hogyan, mitől szexi egy nő? 30 év felett már azt gondolom, tudom a választ és el is árulom.

Tizenévesen még le sem mertem írni a szót. Még bájos, kedves, aranyos kislány voltam. Huszonévesen még y-al a végén írtam le, hogy szexi. Azt hittem, az úgy lesz menő, vicces, pikáns, vagány, kacér. Nem tudtam igazán, hogy mit akarok elérni. Mindet vagy valamelyiket vagy bármelyiket.

Határozatlan, önmagát kereső fiatal lány voltam.

Ha visszanézem a korábbi fotóimat, azt látom, hogy sehol semmi hasam nem volt. Pedig világ életemben a hasamat takargattam, mert azt gondoltam, milyen nagy…

Ugye, aki most olvasol, te tudod már, hogy ez mennyire nem számít? Egy apró részlet csupán.

Ami fontos az az összesség. Mindent látunk a másikból. A testtartáson túl, a szeme csillogásán, a mosolyán keresztül leginkább a belső jegyeket, pontosabban pedig éppen azt, hogy ő most tudatában van annak, hogy egy csinos, okos NŐ, vagy fél valamitől, takargat valamit.

Attól leszel szexi, attól szexi egy nő, ha magabiztos. Ha mindaz, amit fent leírtam, tehát bájos, kedves, kacér, vagány, ÉS tudatos. Tudja, hogy JÓ NŐ.

Tesz-e azért a szexi nő, hogy őt szexinek lássák?

Akarva vagy akaratlanul, de tesz érte.

Igen, az a helyzet, hogy ezt mindenki látja és érzi. Nem csak a kiszemelt pasi, hanem mindenki. Nem biztos, hogy így meg tudja fogalmazni, de érzi, ha valami nagyon rendben van vagy valami nem oké. Szexi vagy nem szexi.

Mindenért tenni kell. Ezt biztos hallottad már…

Mit kell tenned, hogy szexi nő legyél?

A kisugárzás megfoghatatlan egy dolog. A most következők viszont mind egytől -egyik olyan dolgok, amiket te irányítasz, amiket megtehetsz a cél érdekében.

  • Ápoltság – Naná, ez alapvető..
  • Mosoly – A durcás lány is bejöhet, egy darabig…. de minden nőt megszépít egy mosoly
  • Életkedv – Ez fontos! Ha folyton panaszkodsz, ha aggódsz, ha csak a rosszal, a nem tökéletessel ( semmi és senki sem az!!) foglalkozol, és nem veszed észre a szépet, akkor az látszani fog rajtad kívül és belül
  • Önbizalom – Ha mosolyogsz, már szebbnek fogod érezni magadat, már szebb lesz a világ! Szeretned kell magad, hogy más is szeretni tudjon! Ez nem blabla, ez így van!
  • Merj önmagad lenni! – Okos vagy? Ne tikold, ne trükközz! Nagy a cicid? Ne takard el! Jó humorod? Nevetess meg másokat!
  • Élj! – Legyél bátor, bevállalós, mondd ki, amit gondolsz, amit érzel, amire vágysz. Játssz a szavakkal, a testeddel, csábíts, de ne játszd az agyad. Legyél őszinte, legyél merész, legyél kacér, legyenek önálló döntéseid! Merj őrült lenni, tudj jókat enni, kacagj teli torokból!
  • Legyél boldog! – Csináld, amit szeretsz, amitől jól érezd magad, legyél jól a bőrödben, ha valami nem tetszik változtass rajta!

Szexi tud lenni egy nő, aki így él.

Aki szeret élni, aki magabiztos, akinek vannak céljai, aki álmodik és tesz is az álmai megvalósulásáért.

Aki jól érzi magát, aki jóban van magával, aki tud őszintén mosolyogni, aki tud lelkesedni dolgok iránt.

Nehéz? Szerintem nem!

Legyél jó nő, tegyél érte! Ne mások miatt, magad miatt!

Legyél szexi! – (és ez nem a kilókon múlik, ugye, ha eddig nem is volt az, most már egyértelmű?!)

Csak csináld magadért!

Ezeket is olvasd el:

30 év felett így teszek, hogy jól érezzem magam a bőrömben

A futást receptre írnám fel mindenkinek – Interjú

5 pontban arról, miért is jó napi 15 perc mozgás

Felmondtam, felszabadító érzés!

Ennyi kell a változtatáshoz!

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Egy hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.