Erre mindenképp szükséged van a változtatáshoz!

A változás jó – ezt mondják. Akkor miért olyan nehéz változtatni és megbékélni az új helyzettel, elfogadni a változást, sőt tenni érte, hogy szeressük?

A napokban sok a változás, igyekszem felemelt fejjel, sőt mosolyogva hozzáállni, mert tudom jól: RAJTAM MÚLIK!

Hiába is keseregnék, ha van egy helyzet azt egyrészt meg kell oldani, másrészt érdemes meglátni benne a jót és erre koncentrálni.

„ Minden vég egyben egy kezdet is.

A változás és a változtatás elemei:

Idő 

A sikerélményekhez, a kézzel fogható eredményekhez idő kell és türelem. 

Munka

Rengeteg befektett energiával és munkával juthatunk előrébb. A feladatok sikeres elvégzéséhez pedig türelem kell.

Pénz 

Az idő pénz. A munkával pénzt szeretnél keresni. Ám nem jön össze rögtön, sőt először csak költesz. Türelem kell, hogy minden megtérüljön és haszonra tehess szert.

Kitartás 

Ötletek vannak, de a megvalósítás nem mindig egyszerű. Kitartás kell, hogy létrejöjjön, amit szeretnénk. Türelem kell, hogy ne adjuk fel az első nehézségnél.

Megvan a kulcsszó. A számomra legnehezebb dolog. Amin még nagyon sokat kell dolgoznom. 

Nem lehet mindent azonnal. Amire szükség van, ha változás áll elő, ha változtatsz, az a:

Türelem

A türelem rózsát terem. Már anyukám is sokat mondogatta. 

Ha nem is rózsát, de valami szépet, valami szemet gyönyörködtetőt és szívet melengetőt. Ezt szeretném. Ezt szeretném nektek adni a bloggal. Megígérem, hogy türelmes és kitartó leszek. 

Változás? Változtatás?

Új oldalon, de továbbra is azon leszek, hogy azt kapjátok, amit megszerettetetek az elmúlt években. Azt, ami én vagyok, mert nem is tudok más lenni.

Kitaláltam anno, több mint 5 évvel ezelőtt valamit, és azóta is szívvel – lélekkel írom a blogot. Sokat jelent a Csak csináld – Magadért blog. Nekem is, nektek is.

Szeretném továbbvinni az alapgondolatot, hogy a blogon számos motiváló sikerinterjú olvasható, mert szeretem készíteni és szeretem megmutatni, hogy igenis, működik, ha csinálod. Találd ki, hozd létre, csináld kitartóan és jól és sikeres leszel benne!

A Csak csináld magadért oldal rólam szól és arról, amiben hiszek, amit fontosnak tartok. Lehetne több, lehetne tudatosabb, lehetne profibb. Tudom. Azt is, hogy akkor az már nem én lennék.

Jövök majd néha mosolygós fotókkal, amik nem profi fotók, mert ha hiszitek, ha nem, nem sétálgat mellettem egy fotós.., és nem is szeretném. Lesznek Mátra fotók, de nem napi szinten, mert lássuk be, hogy nagyon nem ugyanaz a szaladgáló mókusokban úgy gyönyörködni, hogy a telefont nyomogatjuk közben, és bosszankodunk, mert mindenképp homályos, vagy egy kávésbögrét tartunk a kezünkben.

Csak csinálom

Én csak élvezni szeretném. Azt, hogy itt élünk, azt, ahogy élünk. Sok öröm van a blogban, de van más is, amit szeretek és amire akarok időt szánni.

A két legjobb dolog az életben 

Ráadásul nem tudok minden nap 10-től 12-ig írni. Nem akarok görcsösen írni, mert az úgyis érződne… Ugyanakkor szeretném neked átadni azt a pozitivitást, ami engem körbevesz, amitől a mosolyom nem mű és erőltetett. Akkor írok, amikor megfogalmazódik bennem valami, amivel úgy érzem tudok adni. Értékes, nem két mondatos, használható vagy legalábbis elgondolkodtató esetleg humoros posztokat.

Adni szeretnék egy-egy jó szót, buzdítást, jókedvet és ötletet. Azt szeretném, hogy rádöbbenj, így is lehet. Kiírom magamból a gondolatokat, amikkel aztán egyetérthetsz, ami segíthet, ami adhat neked egy kis pluszt. Ha olvasol, jobb kedved lesz, te is mosolyogni fogsz. Majd meglátod!

Csak csináld! Magadért!

Megyek tovább az úton! Tarts velem! Csak csináld! Magadért!

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.