5 jó vígjáték – ezeken tényleg lehet nevetni!

Nevetni kell, mert a nevetés gyógyír mindenre. A filmezés klassz esti program, de néha nehéz olyan filmet találni, amit tényleg érdemes megnézni. Legyen vígjáték, ami tényleg vicces és jó? Nem kell tovább keresned, ezeken fogsz tudni nevetni! 5 vígjáték következik, ami eszméletlen szórakoztató.

TOP 5 tényleg jó vígjáték:

5. Páros mellékhatás

Vince Vaughn színészt ismerhetjük az Ünneprontók ünnepéből, a Szakíts, ha bírsz vígjátékból is. Ezek is jó és vicces filmek, a Páros mellékhatás című, az ő ötletéből készült a vígjáték talán a kevésbé ismertek között van.

A történetben 4 régi barát, immár férj és a feleségeik szerepelnek. A házaspárok közül az egyik pár egy nagyon komoly prezentációt készít, miszerint rendbe szeretnék hozni a kapcsolatukat, és ezért az a terv, hogy barátaikkal együtt utaznak a gyönyörűséges Bora Borára. A férjek és feleségek előre örülnek a lazulásnak, szórakozni szeretnének a trópusi sziget üdülőparadicsomában, a fürdőzés, jetskizés és édeni örömök helyett azonban párterápia, lelkizés, közös jóga, ami vár rájuk. Mindezt kicsit nehezen viselik és vicces helyzetek alakulnak ki, amiken lehet nevetni.

Nagyon is életszerű a szereplők élete, nézni viszont mulatságos. A legszuperebb természetesen a helyszín… 

4. Családi vakáció – Irány Ibiza!

Szeretitek a francia filmeket?

Az Irány Ibiza című filmben a mindig vicces Christian Clavier a főszereplő, igazából rá épül ez a remek vígjáték. Ő játsza a mostohaapát, aki szeretne jó benyomást tenni és bevágódni párja tinédzser gyermekeinél, ezért azt is bevállalja, hogy a fiatalok válasszák meg a nyaralás helyszínét. Így kerülnek a buli fővárosába, Ibizára. A konzervatív hatvanas fickó nem tehet mást a féktelen partikat látva, minthogy beleveti magát a buliba!

Jó poénokkal teli, könnyű francia vígjáték! 

3. Bazi nagy francia lagzik

Épp egy esküvőn tapsolnak. Hogy örülnek a szülők a zöld ruhás lány mellett, ugye?

Imádnivaló, fergeteges, humoros, jó vígjáték, szintén Christian Clavier szereplésével.

A történet egy családról szól, a szülőkről és négy lányukról, akik egymás után házasodnak. A szülők a legnagyobb tragédiának élik meg, hogy három idősebb lányuk mind más-más vallású és etnikumú, zsidó, arab és kínai férfiakhoz mentek hozzá. Igyekeznek mindent megtenni azért, hogy azt mutassák, elfogadják vejeiket és utolsó reményük negyedik lányukban van… Remélik, hogy a legfiatalabb végre olyan férjet választ magának, amilyet ők elképzeltek neki.

Kívülről nézni az előítéletes házaspárt végtelenül szórakoztató, a családi összejövetelek egyszerre kínosak és nagyon humorosak!

Fergeteges vígjáték, amin jókat fogsz nevetni, ráadásul van második része is!

2. Kellékfeleség

Ezt a filmet nagyon szeretem! Adam Sandler nem a kedvencem, (igazából, csak miatta nem kerül ez a film nálam az első helyre), de ebben a romantikus komédiában kifejezetten visszafogott, nincsenek azok az idegesítő, gusztustalan poénjai.

A történet kiszámítható: a nőcsábász plasztikai sebész trükközve, jegygyűrűt viselve randizgat, majd váratlanul beleszeret álmai nőjébe. Folytatnia kell elkezdett hazugságait, ehhez pedig gyermekeit egyedül nevelő asszisztensét (Jennifer Aniston) kéri meg, hogy játssza el az elhidegült feleség szerepét. Együtt utaznak mindannyian Hawaii-ra, egy luxushotelbe. Viccesek a párbeszédek a kamu feleség és főnöke között, szórakoztatóak a gyerekek is, meg az újabb és újabb hazugságok, amik mindent összekuszálnak.

Nem érdekelt különösebben, hogy semmi szikra nincs Sandler és Aniston között, mókásak együtt. Egy vígjáték legyen vicces, kapcsoljon ki, tudjak rajta nevetni. Ez a film pont ezt nyújtja, tetszenek a beszólások, ráadásul a csodás helyszínen sokszor bikiniben parádéznak a színésznők, akik női szemmel is nagyon csinosak. Szeretnénk mi is úgy tudni riszálni a csipőnket, mint Jennifer Aniston és Nicole Kidman a fűszoknyás lua-lua tánc közben!

(Picit hasonló ehhez a filmhez a Kavarás című vígjáték , amiben szintén Adam Sandler szerepel néhány gyerekkel a mindig édes, mosolygós Drew Barrymore oldalán. Kicsit sok a béna éneklés a filmben, de azért szintén szórakoztató és jó vígjáték. )

1., az a legjobb vígjáték: Családi üzelmek

Néha zavarbaejtő, abszurd, néha kicsit gáz, de leginkább vicces jelenetekkel teli igazi kikapcsolódós, jó vígjáték!

A főszereplő (Jason Sudeikis – akinek alapvetően vicces a fizimiskája ) nagy ötlete az, hogy drogcsempészés közben úgy lesz legkevésbé gyanús, ha egy kicsit nyomi “családdal” veszi körbe magát. A béna díler tehát a meló miatt összeszedi a csapatot, azaz a szomszédban lakó sztriptíztáncosnőt (Jennifer Aniston) és két elhanyagolt és nem túl eszes kiskorút (a morcos, lázadó, hajléktalan tinilányt játszó Emma Roberts kevesebb, de a furcsa, szűz srác Will Poulter több vicces jelenetet kap). Mindenki utálja a másikat, így aztán nincs hiány beszólogatásban, meg a káromkodásban! A felajánlott pénzért cserébe eljátszák Milleréket, így együtt utazik a kamu család egy jókora lakóautóval Mexikóba, “vakáció” közben pedig összetalálkoznak egy másik bolond családdal, meg az üzlettárs is átveri őket, így van bőven kalamajka…

Rég nevettem ennyit, de ez a vígjáték nagyon jól össze van rakva!

Összességében nekem Jennifer Aniston neve garancia a jó filmre, legalábbis ha nevetni akarok, de ha vígjátékokról beszélünk, Adam Sandlert is nehezen lehetne kihagyni..!

Érdekes, hogy majdnem mindegyik általam felsorolt vígjátékban utaznak a szereplők egy szépséges helyszínre. 

Utazzunk velük mi is! Kapcsolódjunk ki!

Igenis van jó vígjáték! 

Ne keresgélj tovább, nézd meg ezeket a filmeket, ha még nem láttad őket! Jókat fogsz nevetni. Jó szórakozást! 

Fotók innen: https://www.imdb.com/

Ha sírós filmre vágysz, kattints ide:

8 megható film, mert sírni néha jó

Ezek is jó filmek:

3 életigenlő, nagyszerű film

Ezt is nézd meg:

Anyukás filmek, amiket neked is látnod kell

3+1 ifjúsági filmet ajánl Eszti:

Kattints IDE

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.