3 tárgy, ami boldoggá tett márciusban

Ez a március sokaknak nem a kedvence, tele a tököm nekem is, hogy esik a hó, hideg van, bent kell ülni, mert különben is digi-suli van újra, szálloda nincs nyitva, és így tovább. Próbálom feldobni magam, ahogy korábban is írtam, néha pedig néhány újonnan beszerzett tárgy az, ami örömet szerez nekem. Boldogság világnapja lévén most bemutatom engem MI az, ami boldoggá tett mostanában.

Az a helyzet, hogy nem lehet elkerülni a rossz időjárást, a Covid akárhanyadik hullámtól is nehéz szabadulni, mégis hogy a negatív stresszt csökkentsük (nem elkerüljük -ez fontos!! ), ahhoz arra van szükség, hogy a pozitív érzelmeinket növeljük!

Helyezzük a pozitívra a fókuszt!

Apró gesztusok, egy jó zene, egy nagy ölelés, egy jó poén, különösképpen a gyerekszáj is felderítheti az embert, boldoggá teheti néhány szál szép virág, egy finom kávé vagy egy szép idézet, de azt kell mondjam néha igenis lehet örülni tárgyaknak is.

Én legalábbis tudok apróságoknak is örülni!

3 dolog is eszembe jutott, amit nemrég rendeltem MAGAMNAK,

3 tárgy, ami boldoggá tett márciusban

Arcroller

Már sokszor szemeztem vele, és végül megrendeltem.

Azt írták, az ásvány arcmasszírozó relaxál, nyugtat, serkenti a nyirokrendszert, regenerálja a bőrt, elősegíti a krémek / bőrápolók felszívódását és fokozza a vérkeringést. Méregtelenít, jótékony hatással van a bőrre.

Elég jól hangzik. Bevallom viszont őszintén, hogy mindezekben nem hiszek 100% -ig, én azért rendeltem meg a rózsakvarc (ez a kedvenc kövem, egyébként a jáde -zöld színű- arcmasszírozó is nagyon népszerű) arcrollert magamnak,

MERT SZÉP!

Szerintem nagyon-nagyon különleges és csodaszép és imádom használni!

Jól esik, ahogy a hűvös ásvány érintkezik a bőrömmel. Főleg a szemem környékén. Hogy hat-e bármit, még ne tudom.. Talán. Mindenképp felfrissít és jókedvre derít.

Napi 5 percet görgetem az arcomon és boldoggá tesz a használata!

(Végülis ez elég fontos nem? Mindegy, én úgy gondoltam, megérdemlem és megrendeltem! 🙂 )

Bugyik

Nem-nem, semmi szexi fehérneműt nem rendeltem, viszont egy ideje már morfondíroztam rajta, hogy szeretném kipróbálni a menstruációs bugyit. A legfőbb indokom, hogy nem szeretek tisztasági betétet venni: egyrészt szemetet termelek, másrészt kényelmetlen. Nagyjából egy éve intimkelyhet használok amúgy, és nagyon bevált, nagyon szeretem, de biztonságérzetet ad mellé egy menstruációs bugyi. Ráadásul ez egy tök kényelmes pamut bugyi, ami még csinos is. Én nagyon örülök, hogy megvettem ezt a gyengébb napokra való bugyit, -amikor a kutyának nincs kedve még a kehellyel sem foglalkozni…

Bíztatok minden környezettudatos nőt, hogy változtassatok, ne tampont használjatok, mert az egyáltalán nem egészséges! A betét pedig nem túl kényelmes. Szerintem a menstruációs bugyi és az intimkehely szuper megoldás a nehéz napokra!

Én imádom, hogy mi nők már ennyi opció közül választhatunk!

Könyvek

Még 2 héttel ezelőtt tudtam rendelni a könyvtárból jó pár könyvet magamnak. Lelkesen olvasok jelenleg épp 3 könyvet párhuzamosan. Szeretek belmerülni a történetekbe: egyszer az 1956 környékén járok Julcsival, máskor egy szélhámos trükközéseit és egy csajszi kemény munkájáról olvasok és várom, hogy egymásra találjanak, a 3. könyvet olvasva pedig drukkolok egy társkereső oldalakon keresgélő nőnek, aki épp kisfiával nyaral a tengerparton. Az egyik megdöbbent, de alig bírom letenni, a másik kiváncsivá tesz, a harmadik megnevettet.

Az utóbbi könyv nincs a fotón, ajándékba kaptam és hamarosan beszámolok róla itt a blogon!

Imádtam, amikor az erdőben, a csendben, a jó levegőn tudtam olvasni, de szeretem azt a pár percet is, amikor az kedvenc fotelemben betakarózva ülve, az arcrolleremet görgetgetve az arcomon tudok néhány oldallal előrébb jutni a történetben vagy éjszaka az ágyban hasonfekve forgatom a könyvem lapjait.

Boldoggá tesznek a könyvek, amik itt vannak velem, és az is, hogy kapok majd még ajándékba olvasnivalókat hamarosan, illetve még egy könyvekkel kapcsolatos dolog, amiről később…. Annyit viszont már most elárulok, hogy nagyon büszke vagyok magamra!

Apróságok ezek, csak a tárgyak, de nem önzőség önmagunkra gondolni, időt szánni magunkra MINDEN NAP! Legalább néhány percet!

Csak csináld – Magadért

Ezeket is olvasd el:

Téged mi tesz boldoggá?

7 környezettudatos lépés, amit megteszek

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.