Életrevalók – a film, amit többször is látni kell!

Negyedszerre is megnéztem. Imádom! Egy film, amelynek igazán eltalálták a címét szerintem. Az Életrevalók megmutatja, hogy az élet szép! Az életet élni kell!

Az életet élvezni kell!

Azzal, ami jutott. Ha csak a fejünket vagyunk képesek mozgatni, akkor is tudunk mosolyogni, szívből nevetni, élvezni a művészetet, a jó ételeket és még sok mást. Pl. a gyorsulást a luxus autóban, a siklóernyős repülést. Mert a főszereplő gazdag, ugyanakkor egy balesetben nyaktól lefelé megbénult. Viszont nem akarja, hogy sajnálják. Egyenlő bánásmódot szeretne és nem szánakozást. Nem orvosi szakkifejezésekre, csak erős kezekre van szüksége, amik segíteni tudnak neki.

A másik főszereplő, a film igazi ütőereje, veleje, szíve-lelke pedig nem gazdag. Nagyon nem. De ő még inkább tudja élvezni az élet apró örömeit, például a fürdőkádat, amelyet végre egyedül használhat. Ő nem mozgássérült. Állítja, hogy a zenét tánc nélkül nem is lehet élvezni – és ezt be is mutatja, feldobva az unalmas szülinapi bulit. 

 

Két férfi – ezenkívül más közös nem igazán van a két szereplőben. Mégis találkoznak és barátságot kötnek. 

A jó humorérzék még, ami mindkettőjük erőssége. És a remek poénoknak is köszönhető a film hatalmas sikere. Drámai szállal átszőtt, megható jelenetekkel tarkított, de igazi fergeteges vígjátékot láthatunk.

Egy életigenlő film, amely igaz történet alapján készült.

Aki még nem látta, azonnal pótolja!

Íme az egyik legjobb jelenet: 

 

 

 

 

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.