Maximalisták és sikeresek

Rendhagyó interjú az e havi. Két korábban, elsők között faggatott interjúalanyom szerepel újra az oldalamon. Gondoltam, megmutatom Nektek, hol tartanak most. Én követem őket és óriási a fejlődés, inspiráló az, amit tesznek és ahogy teszik. Maximalisták és talán épp ezért, nagyon sikeresek.

Enikő, a Kialakító bloggere ( http://kialakito.blogspot.hu/) és Csilla, a Chillearrings kitalálója egyébként tartják a kapcsolatot, többször találkoztak már, együttműködés is született, azt gondolom minden téren eléggé egy hullámhosszon vannak, nem csak a szülőhely a közös nevező…

chill-kialakito-2

Néhány szó még róluk a kérdések előtt és lentebb pedig két-két kedvencet mutatok a lányoktól.

Csillával kezdeném, aki a húgom és anno a legelső interjúm is vele készült. Büszke vagyok rá, és csak kapkodom a fejem, mennyire ügyesen csinálja az ékszer-businesst. Jelen van, kapcsolatot épít, magyar tervezőkkel dolgozik, ismert emberekkel működik együtt és így tovább.

13914023_1202079816516338_256915817445920029_o
fotó: Csizmazia Zsolt

Bloggertársammal, Enikővel is elsők között készült interjú, közvetíteni szerettem volna a lelkesedését, kitartását. Szerintem egyre profibb és tetszik az is, hogy egyre nagyobbakat álmodik és persze meg is valósítja. Káoszhercegnőként ír sokszor magáról, én bár még nem találkoztunk, így látatlanban is nagyon bírom ezt (is) benne. Írásai személyesek, motiválóak, jó olvasni őket, a képek pedig egyre szebbek.

chill-kialakito
Kialakító kollekció – Enikő saját tervezése az Anda Designnal, elérhető a Chillearringsen

Most pedig jöjjenek a kérdések-válaszok:

– Milyen előrelépés történt az elmúlt egy évben?

Csilla: Igazán eseménydús volt az elmúlt egy évünk. Designer termékekkel bővült a paletta, melyeket magyar tervezők készítenek el a Chillearrings-nek. Különleges ásvány karkötőinkkel Valentin-napon és Anyák napján rukkoltunk elő. Azóta sikerült üzletben is forgalmazni őket még pedig a FunkyMonkey Kid’s Beauty&Spa-ban, Budapesten. Apa-fia kollekciót is lehet ott már kapni! Egyedi kéréseket is teljesítünk folyamatosan, és sok új kollekciót dobtunk ki az elmúlt egy évben. Elkészültek épp múlt héten a logózott kis dobozkáink is, melyek a vásárlóknak nyújtanak majd szép élményt.

buddha
szerencsés vagyok, mert egy rózsakvarc Buddha-karkötővel már meglepett 🙂 ) :

Enikő: Sok minden történt az utóbbi egy évben: kifutón lépdeltem a Marie Claire pályázatának hála, ékszerkollekcióm lett a Chillearringsen az Anda Designnal és nemrég A Matrica lánnyal és Győző Éva illusztrátorral elkészítettük a „Mindenki alakul, minden kialakul” matrica kollekciót. Anno is meséltem, hogy komplex blogot vezetek, nos ez most már szerintem még azon is kezd túlmutatni, próbálok mindent beleszőni, ami az érdeklődésem központjában áll aktuálisan. Természetesen maradtak a terméktesztek, amik szerintem nagyon hasznosak és az outfit posztok. A divat témakörben tavaly még nem volt fotós, akivel együtt dolgoztam, mostanra két állandó fotósom is lett, Apagyi Nikolett és Katona Brigitta. A divatillusztrációk immár szerves részét képezik a blognak, nem csak az outfit bejegyzésekben jelenik meg Győző Éva munkája, hanem a beauty bejegyzésekben. Videózásban is fejlődtem egy picit, de azon a vonalon még van mit csiszolni.

003
Nagyon megfogott Enikő Piroskás szettje, főleg a bohókás cipője 🙂 http://kialakito.blogspot.hu/2016/09/piroska-az-erdo-kozepen-outfit.html

– Hol tartasz most?

Csilla: Végre Budapesten a saját lakásunkban! Eszméletlen jó érzés itt lenni, már nagyon vártam! Sok fashion show, melyekre eljuthatok, végre ezek is megvalósultak. Üzletbe is bekerült a márka és számos terv és új kollekció foglalkoztat folyamatosan, melyek még váratnak magukra.

Enikő: Megannyi választ tudnék sorolni. Visszatértem a napi, két napi bejegyzés dinamikához. Heti két három videó a terv és ezzel a pörgéssel talán ki tudom elégíteni az olvasók kéréseit, ugyanis rengeteg visszajelzést kapok arra nézve is, hogy mit látnának szívesen a blogon.

– Mi a következő projekt?

Csilla
: Most egy új tervezővel próbálunk valami igazán exkluzívat hozni karácsonyra. Igazán télies kollekción fantáziálgatunk. Novemberben lesz egy divatbemutató, ahol együttműködő partnerként jelen leszünk, és a modellek Chillearrings ékszereket viselnek majd a csodálatos LipsClothes ruhákkal! Gyere el Te is! VIP Party keretein belül megismerkedhettek Velünk az esemény napján! Mini PopUp-al is készülünk Nektek! Részletek hamarosan, küldjük a meghívókat!

oszi
kedvenc őszi színekben pompázó nyaklánc

Enikő: Általában nem egy projekten dolgozok egyszerre és tengernyi terv kavarog a fejemben. Egyik ilyen, hogy varrni szeretnék tanulni, így a saját ruháim készíthetném el. Éppen az őszi outfiteket fotózzuk, ma is oda megyek, azután pedig pár helyi üzletet nézek meg, amikről szeretnék írni. Jobban rá szeretnék fókuszálni Nyíregyházára és az értékeire, az itteni tehetséges emberekre. Valamint van pár olyan projekt, amiről bár szeretnék beszélni még nem tehetem.

– Milyen másokkal történő együttműködés várható vagy van folyamatban?

Csilla
: Lesznek fotózások bloggerekkel, Mini PopUp, Xmas PopUp, Divatbemutató, ezeket már mind folyamatosan szervezzük! Együttműködés pedig folyamatosan várható új magyar designerekkel!

Enikő: Designer együttműködés várható több is úgy fest, de semmit nem szeretnék elkiabálni.

– Hányasra értékelnéd az elmúlt évet (szeptembertől-szeptemberig ) egy 10-es skálán?

Csilla
: 8-asra értékelném, hiszen mindig, van még miben fejlődni. Viszont ahhoz képest, melyek voltak a tervek, sok megvalósult!

Enikő: Maximalista és telhetetlen vagyok, olyan aki mindig az újabb és újabb célokra fókuszál, így ritkán örül az eredményeinek, mert a még nem bejárt utat látja. Így talán 7-esre értékelném, de remélem lesz ez még jobb is jövőre.

0233
Imádtam a legutóbbi outfit-posztját, úgy ahogy van, az írást, és a modernkori Hattyúk tava összeállítást is. http://kialakito.blogspot.hu/2016/09/hattyuk-tava-outfit.html

– Mi áll a céllistád első helyén a következő évet tekintve ?

Csilla
: Az első helyen az áll, hogy több városban is szeretném megjeleníteni a márkát, hiszen sokan kérdezik, hogy webshopon kívül elérhető lesz-e üzletben is a termék? És IGEN! Szeretném! Az első város a szülővárosom lesz: Nyíregyháza. A részletekkel később jövök!

Enikő: A blog tematizálása, ugyanis a témakör fülek még nincsenek beállítva. Ez szégyen gyalázat, de nem tudtam eddig megcsinálni. Emellett szeretném továbbra is támogatni az ifjú tehetségeket és még több vonalon kipróbálni magamat. A fotózás egyre jobban érdekel, illetve a tervezésben is látok egy utat. A jövő pedig kiforrja mi lesz az új szerelmem. A blog pedig reméljük még nagyobb léptekben épül majd és sikerül jövő ilyenkorra még jobban megismertetnem a városomat az olvasókkal.

Köszönöm a válaszokat. Szuper ügyesek vagytok, drukkolok a további tervekhez! 

Vajon tényleg elengedhetetlen a maximalizmus a sikerhez? Ti mit gondoltok?

Mindenesetre, hajrá, csajok, csak így tovább! 🙂

Írjatok, hogy tetszett az interjú, vagy Te mit kérdeznél még! 

Bloggertársam, Adriána is szemezgetett a Chillearrings ékszerekből, nézzétek meg:

Ékszermustra | Az ősz legjobb kiegészítői

A Kialakító kollekció elérhető: ITT

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.