Január – tiszta lappal! Mert tervezni jó!

Boldog új évet kívánok mindenkinek! Nem írok évértékelőt, nem volt számomra rossz év a 2021, szóval nem állok be a sorba és kezdem el szidni, és különben is, azt tartom, hogy előre kell nézni! Ünnepeltem, buliztam, elengedtem és már január van! Tiszta lappal indul az év, neked is, ha akarod!

Én akarom, akarok, sőt tervezek is! Mert tudod, olyanok lesznek a napok, amilyenné alakítod! Nem mindig és nem is kell hiper-szuper pozitívnak lenni, mert nyilván mindig-mindig senki sem az!

De amit TE megtehetsz azért,
hogy jobb legyen neked,
azt tedd meg.

Én most egy listával kezdek, vehetjük úgyis, hogy újévi fogadalom. Ezeket mind szeretném és teszek is majd érte, hogy megvalósuljanak.

Kisebb-nagyobb dolgok is szerepelnek a listán, és szerintem te is írj egyet, mert már a lista megírásával jobban indul a január!

 1. több vizet/folyadékot inni (2dl nagyjából óránként)
 2. többet jógázni (amikor csak jól esik)
 3. többet írni (mert szeretem)
 4. többet festeni (mert úgy tűnik januárban lesznek napok, amikor alkalmam lesz rá!)
 5. többet törődni a bőrömmel ( arckrémek rendszeresen reggel és este, maszkok, arcradírozás időnként, fürdőbombák alkalmanként, testápoló használata gyakrabban)
 6. januárban irány a fodrász, pedikür, és talán kozmetika meg masszázs is!
 7. selejtezés! (mindent kidobni, amit nem használtam már 1 éve legalább! helyet felszabadítani! ruháktól megválni, kamrában rendet tenni,…)
 8. zenelistát összerakni ( hogy mindig olyan zene szóljon, amitől jó kedvem lesz, amit tudok énekelni, és ne legyen rekláááám)
 9. megnézni új filmeket (mint a Ne nézz fel! nagyon jó film nézzétek meg!!! )
 10. egészségesebben étkezni! (akaratlanul is az időszakos böjtöt követem, délelőtt általában 10-ig legalább nem eszem, ez oké,és a csokitól sem fogok elköszönni,de több gyümölcsöt és zöldséget, kevesebb pékárut szeretnék enni)
 11. többet sétálni (erdőben, egyedül, mert jó kiszellőztetni a fejem és kell a mozgás)
 12. szánkózni
 13. elmenni pihenni egy szállodába/panzióba/vadászkastélyba még a télen.
 14. eljutni végre a Boldogkőváraljai várba!
 15. képeket rendszerezni és előhívatni párat
 16. sokkal kevesebbet facebookozni, telefonozni
 17. többet olvasni
 18. többször élvezni kicsit a csendet

És így tovább. Ez mind nagyjából pár perc alatt jutott eszembe. És az utolsókhoz hozzáfűzve, valóban, ahogy ez a blogon is látszik, ritkán vannak új írások, nyilván lesznek, de tényleg inkább a fentiekre van szükségem. És a cél, hogy érezzük jól magunkat a bőrünkben! Azt csináljuk, ami jól esik!

Amit szeretnénk, azért tegyünk, de ne legyünk görcsösek, legyünk kitartóak és ne türelmetlenkedjünk! Tervezni jó, de rugalmasnak lenni és néha táncolni/teázni/sétálni/sorozatozni/ egészen mást csinálni, mint amit elterveztünk, nos az néha még jobb! 🙂

Csak csináld! – magadért!

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.