Takarózzatok be és nevessetek ezeken a sorozatokon!

 

Olyan csúnya az idő, hogy nem vágyunk a szabadba. Legszívesebben az időnk nagy részét a takaró alatt töltenénk. Jól mondom? Ha így tesztek, akkor pedig az egyik legszuperebb program a sorozatnézés.  Akár ketten a párotokkal, akár egyedül vágtok bele, a következő sorozatok tuti jó választások. 

Talán még nem ismeritek mindet, talán  most, hogy vége a Trónok harcának (amit én egyáltalán nem néztem, de azért sejtem, hogy egész más műfaj), váltanátok valami könnyedebbre. 

Ezeken a sorozatokon garantálom, hogy jól fogtok szórakozni.

Nevetni a legjobb dolog!

3 vicces sorozatot ajánlok, keress rájuk, nem fogod megbánni. 

 

 1., Az ifjú Sheldon ( eredeti cím: Young Sheldon) 

Az Agymenőket biztosan ismered ( ha nem, akkor gyorsan pótold! ) és jót mulattál Sheldon agyament, ugyanakkor nagyon szórakoztató dolgain. Na, ebből az előzményszériából megismerheted, milyen volt kisfiúként a zseni. A Texasban élő családról szól ez a nagyon jó kis sorozat, szuper karakterekkel, mint például az imádnivaló és nagyon vicces Mimó, azaz a nagyi, és a nagyszájú, nagyszerűen gesztikuláló ikertesó, Missy.

Szuper kikapcsolódás, jókat nevettem rajta!

2. Páran párban (eredeti cím: Coupling) 

3 srác, 3 csaj. Barátság, szerelem. Egy kávézó-bár egy kanapéval, ahol mindig találkoznak. Leginkább összekuszálódó szerelmi szálak, kavarások és fergeteges poénok jellemzik ezt a sorozatot, és igen, jól gondolod, hasonlít a Jóbarátok című örök kedvencre. Itt azonban a jó szereposztás a zseniális angol humorral párosul.  Kedvencem a barna hajú, bolondos Jane karaktere. 

Édes, bájos és persze vicces sorozat nem csak pároknak.

 

3. Mike & Molly

Melissa McCarthy-t senkinek nem kell bemutatni. Csúcsszuper a nő, én imádom minden vígjátékban, amiben szerepel. Állítólag az életben is egy mindig jókedvű, életigenlő személyiség. Ő mondta például: “Kamaszként egy ideig gótnak öltöztem, és próbáltam depressziós lenni. De nem jött össze, mert még így is sikerült megnevettetnem az embereket. Teljesen felesleges rosszkedvűnek lenni.”

Ez a sorozat az ő gyönyörű mosolyával az igazi. Senkit nem érdekel, hogy két duci szereplőről van szó, olyan aranyosak együtt és jó nézni, ahogy szeretik egymást. Nagyokat lehet kacagni a hülyeségeiken, és a nem mindennapi családjukon. 

Molly csini, de butácska lánytesóján és a folyton vörösborozó anyukáján (Molly egyszer azt mondta neki: “ez nem pohár, amiből iszol, ez akvárium!” 😀 😀 ) valamint annak párján Vince-n és Mike morgolódós, beszólogatós anyukáján, na meg annak kutyáján láttán, biztos, hogy te sem bírod majd ki nevetés nélkül. És ott vannak még a haverok egymás közötti csipkelődései is, itt főként egyik kedvenc szereplőmtől Mike rendőrtársától hallhatjuk.

Az imádnivaló páros jókedve rád is rád fog ragadni! És ha morcosak, akkor még nagyobbakat fogsz nevetni!

 

Garantálom, hogy mosolyt csalnak az arcodra ezek a sorozatok. 

Melyiket kapcsolod be elsőnek? Jó szórakozást!

Csak csináld! 

 

Ha esetleg elalszol valamelyik részen, az sem nagy tragédia! 🙂

 

Kommentben vagy a Facebook oldalamon írd meg, melyik sorozat a te kedvenced! 

 

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.