Bezárva a lakásba, mégis boldogan? Naná!

A karantén mindenkiből mást vált ki.

Vannak, akik boldogságot éreznek, mert otthon vannak a családjukkal, így biztonságban tudva a szeretteiket és mert végre minőségi időt tudnak együtt tölteni.

Vannak párok gyermek nélkül, akik most élvezik a lelassulást és hogy most több olyan elfoglaltság belefér az idejükbe, amiket mindeddig halogattak.

Vannak, akik próbálják kihozni ebből a helyzetből a legjobbat és új dolgokat tanulnak, új kihívásba kezdenek.

Vannak, akik nehezen élik meg, félnek, fáradtak, de mégsem tudnak aludni.

Biztos, hogy mindenkinek nagyon új helyzet ez, hogy bezárva élünk.

Ne unatkozz! 11 legjobb otthoni elfoglaltság

Most még inkább szükségünk van olyan tevékenységekre, ami kikapcsol minket. El kell terelnünk a figyelmünket, nem szabad rákattintanunk minden hírre, mert beleőrülünk…

A nem gondolkozás könnyebben megy, ha egy sorozatot bámulunk vagy bekapcsolunk egy filmet.

Egy fárasztó, stresszes nap után ez a legjobb program.  Azért, hogy ne okozzon gondot a filmválasztás és biztosan ne legyen csalódás, következik most egy filmajánló:

 5 emelet boldogság

Egy édes, lélekmelengető, kedves film csodálatos, humoros, nagyszerű színészekkel. 

A történet szerint Ruth (Diane Keaton) és Alex (Morgan Freeman) több mint negyven éve házasok, és bár imádják a lakásukat Brooklyn-ban, nincs a házban lift és aggasztja őket, hogy hamarosan nem bírják majd a lépcsőzést, ezért úgy döntenek, elköltöznek. Egy profi ingatlanos (Cynthia Nixon) is segít nekik, hogy a legjobb ajánlatot kapják, a meghirdetett lakásuk iránt pedig sokan érdeklődnek. Az idős festőművész és felesége kötődnek a helyhez, sokat nosztalgiáznak, beszélgetnek és nevetnek. Igyekeznek megőrizni a humorukat, amikor idegenek sétálnak be az életükbe, vagy fekszenek az ágyukba… Aggódnak a kutyájukért, akit orvoshoz kell vinni és méregdrága a kezelése. Bizonytalanok, abban, hogy tényleg váltaniuk kell-e és most kell-e. Annyi biztos, hogy amit ők átéltek együtt, azt már senki sem veheti el tőlük, együtt erősek és együtt végigcsinálják! 

Humorral minden könnyebb…!

Érzelmek, emlékek, vidámság, és csupa báj egy egyszerű, de szép filmben, amin lehet nevetni meg egy picit gondolkodni ismét csak arról, hogy mi is az, ami igazán fontos és hogy nem érdemes sürgetni az időt.

Nem fogod annyira bezárva érezni magad, ha a film főszereplőivel töltesz egy kis időt. Másképp látod majd a világot!

Szeretni fogod ezt a filmet!

Jó feltöltődést!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.