Nem kell bakancslista sem, csak élvezd!

Itt a nyár! És hipp-hopp vége lesz! Mire vársz hát? Élvezd! 

Vedd meg végre azt a kukoricát, amíg fő, nézd meg a kedvenc sorozatodat, aztán edd meg jóízűen.

A desszert napközben legyen jéghideg görögdinnye, ne legyél lusta hazacipelni és berakni a hűtőbe!

Ne sajnáld magadtól a 2 vagy akár 3 gombócos fagyit!

Készíts vagy kérj frappét, vagy jegeskávét a megszokott helyett.

 

 

Használd fel végre az őrizgetett levendulát, tegyél mellé a vízbe citromot, cukorszirupot és önts egy szuper limonádét a poharadba!

Feküdj ki a kertbe vagy helyezkedj el egy kényelmes székben az erkélyen, egy szalmakalappal és a kedvenc napszemüvegeddel a fejeden és élvezd ahogy melegít, barnít a nap. Közben olvass egy nyári love-sztorit, vagy bármit, ami csak jól esik.

Csobbanj a medencébe, vagy lógasd a parton a vízbe a lábad. Ne takargasd a hasad a strandon, viseld bátran és büszkén a bikinit, és igen, állj sorba a lángosért.

Nyáááár van! Most!

 

Nem kellenek nagy dolgok! Nem kell feltétlen tengerpart. Itt van nekünk a Balaton. Vagy akár a Duna-part. Akár a legközelebbi strand. Ha egyik sem, akkor sétálj egyet az erdőben, ahol mindig hűvösebb van.

Használj vidám, élénk színeket a körmödre, viselj szoknyát, virágos ruhát, élvezd, hogy megteheted.

 

Készíts szelfit, de ne azért, mert mindenki azt készít, hanem, mert meg akarod örökíteni azt, ahogy épp érzed magad, ahol vagy, azt a vicceset, szépet, amit épp látsz.

Lásd meg, vedd észre. Ne szalaszd el. Ne a nyaralást tervezgesd… vagy főleg ne legyél savanyú, durcás, ha nem jön össze idén.

Tedd olyanná a nyarat, amilyenre mindig szívesen emlékszel majd vissza.

 

 

Olyan apróságok teszik igazán nagyszerűvé ezt az évszakot, amiket fent írtam, vagy ha megiszol barátokkal egy pohár rosét a teraszon, sőt a fűben, mezítláb, ha nagyokat nevettek, ha beleszagolsz séta közben a rózsába, ha a hajadba teszel egy virágot, ha napnyugta után táncolsz hajnalig, ha éjszaka csak ülsz és bámulod a csillagokat, ha rajzolsz a homokba, vagy kavicsot gyűjtesz a parton, …

 

Rém egyszerű.., ha te is akarod…!

Ne legyél lusta, makacs, ne keresd a kifogásokat! Ne a holnapra vagy a következő évszakra várj! Minden úgy jó, ahogy van. Most élj! Csak csináld! Csak élvezd! 

😉

 

Hasonló bejegyzés: 

Élj a mának! – Bakancslista a nyárra

Te észreveszed a mindennapok szépségeit?

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.