Kézügyesség nélkül is lehetsz kreatív! A megoldás a Kreativator!

Kreatívkodni szeretnél? Ajándékot keresel? Szeretnél valami egyedit magadnak vagy másnak? Van ötleted, de jó lenne, ha segítene valaki a megvalósításban? A Kreativator mindezt tudja! Jó móka az alkotás, az eredmény pedig biztos, hogy szuper lesz és imádni fogod!

Alkotni mindenki szeret. Csak nem mindenki tud. Pontosabban, kellemetlen lehet, ha órákat szórakozol valamivel, aztán a végeredmény nem tetszik, nem úgy sikerül, ahogy elképzelted.

Például, korábban vettem egy sima fehér kispárnahuzatot meg egy textilfilcet, hogy én majd valami vicces-kedveset készítek. Elképzeltem, milyen klassz lesz. Aztán nagyon nehezen tudtam megformázni a betűket az anyagra, nem tudtam szépen írni és nem igazán olyan lett az egész, mint a fejemben.

Sok időt töltöttem vele? Igen.

Szép lett? Nem.

Ez az, amit nem szeretnénk, amikor ajándékozunk.

A megoldás: Bízzuk profikra! Éljen a Kreativator!

A legjobb benne, hogy nem lepasszolod a melót, hanem te készíted, tiéd az ötlet és tiéd az alkotás folyamata.

“Te megálmodod, mi megvalósítjuk!”

Te választod meg a mintát, a feliratot, a betűtípust, a betűszínt, a szöveg elhelyezkedését, hogy egyenesen vagy félkörívben legyen, kis betű, nagy betű, félkövér, ferde, stb. stb.

A legszuperebb rész a tiéd! Én legalábbis szeretek kreatívkodni, szeretek alkotni. A Kreativator programjával az egyedi póló rendelés, a személyre szabott ajándék készítése egyszerű és klassz móka.

Ha akarod, pár perc alatt kész lehetsz, ha akarod, pedig órákat is eltölthetsz az egyedi ajándékod készítésével.

Ilyen szuper egyedi ajándékokat készíhetsz:

A legnehezebb folyamat is rád hárul! Hiszen nem egyszerű a Kretivator hatalmas kínálatából kiválasztani, mit is készítsünk.

Pólót, ujjatlan trikót?

Párnát, bögrét, noteszt?

Mindent szerettem volna!

A Kreativator oldalon még ennél is több lehetőség van.

Egyedi pólók, trikók mellett még különleges alsóneműket is készíthetsz, sőt maszkra vagy cipőre is nyomtathatsz. Az ajándékok közül pedig válaszható hűtőmágnes, plüssfigura, kulcstartó, bögre, párna, egérpad, sőt rendelhetsz puzzle-t, jegyzetfüzetet, táskát, konyhai kesztyűt, de még lábtörlő, strandjáték, fényképes illatgyertya is szerepel a Kreativator kínálatában.

Nekem? Másnak?

Miután sokáig döntésképtelen voltam, mit is rendeljek magamnak, azon is gondolkodtam, hogy talán másnak rendelek személyre szabott ajándékot.

Hiszen szeretem meglepni a szeretteimet.

A Kreativator remek ajándék ötleteket adott!

Rendelhetünk náluk a férjünknek (például egyedi férfi pólót, inget vagy pulóvert vagy alsóneműt) vagy akár a gyerekünknnek meglepetést (pólót vagy párnát a kedvenc mesehősével vagy játékot vagy irodaszereket) Ha van ötleted, hajrá, ne habozz, ki ne vágyna egyedi pólóra? Babalátogatóba készülsz, de nem találsz az elképzelésednek megfelelő babaruhát? Készíts! Body, előke is válaszható a póló szerkesztés során. Sőt még a kutyánknak is rendelhetünk ajándékot!

A Kreativator segítségével bármit lehet, méghozzá jó minőségű ruházatot kaphatsz és gyorsan elkészül, amit szeretnél.

Jön anyukám névnapja, mindjárt Valentin-nap, barátnőm is tuti örülne egy egyedi ajándéknak…

Egy volt biztos csak, hogy kreatívkodni, alkotni szeretnék. Tudtam, hogy a Kretivator oldalán jó helyen járok.

Végül mégiscsak rászántam magam és maradtam az eredeti elképzelésem mellett!

Magamnak rendelek. Ez nem önzőség. Megérdemlem.

Érdemes meglepni magunkat olykor, mert mégiscsak a legtöbb időt önmagunkkal töltjük, érezzük jól magunkat!

Ráadásul, ha jól érzem magam a bőrömben, akkor a körülöttem lévők is jobban fogják érezni magukat.

Szóval végre kitaláltam!

Még sosem csináltam egyedi pólót, itt az ideje! Ez kell nekem!

Jól éreztem magam, amíg alkottam ( klassz én-idő) és jól érzem magam a saját, egyedi pólómban.

A Kreativator segítette minden lépésemet.

Először kiválasztottam a pólót ( leszűkítettem a női ruhákra a találatokat, de még így sokféle stílusú felső közül választhattam). Egyszerű pólót akartam. Fehéret. Na, jó azért annyira mégsem legyen egyszerű, egy csónaknyakú felsőt választottam. 100% pamut, és van belőle színes is, de nekem most sima fehér kell.

Oké, végre, szuper!

Mi legyen rajta?

Minta? Felirat? Mindkettő?

Mindent lehet!

Ha nincs ötleted, a Kreativator feltöltött mintái közül választhatsz, lehet szerelmes, lehet humoros, lehet angol, lehet magyar szöveg és még rengeteg verzió. Lehet cuki vagy vicces, komoly. Lehet olyan, amit mindenki ért, és olyan is, amit csak te vagy az, akinek szánod.

Olyan jó, hogy bármit megvalósíthatunk!

Én mivel teljesen egyedit pólót akartam, és mindenképpen magyar feliratot, meg a blogomhoz kapcsolodó tartalmat, nagyon boldog voltam, amikor megszületett a fejemben az ötlet:

Egy versrészlet lesz a pólómon. Papp Ádám verseit nagyon szeretem, a Csak csináld című pedig abszolút illik hozzám és a blogomhoz, a blogom mottója.

És a madárka is helyet kapott.

Tehát a tervezz egyedi pólót fül alatt kiválasztottam a terméket, azután nem mintát választottam, hanem feltöltöttem a képet a madárkámról, majd hozzáadtam a szöveget. Újabb sok percig szórakoztam a betűtípussal. (de én ezt imádom, azért töltöttem vele sok időt) és a formázással, végül pikk-pakk megrendeltem a saját egyedi pólómat.

Na, milyen lett?

Köszönöm a Kreativator csapatának, hogy segítőkészek, kedvesek, és hiper-szuper gyorsak!

Az egyedi pólómat a megrendelést követő napon már postázták is. Imádom az anyagát, a kinézetét és a legjobban, hogy én alkothattam meg!

Szponzorált bejegyzés. (de ha nem az lenne, akkor is rendelnék tőlük! 🙂

Rendelj te is!

Alkotni jó! Légy kreatív!

Csak csináld – magadért

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.