Bátorság vagy hülyeség?

Bár tudom, nem vagyok 100 éves, de azt gondolom, bátor vagyok, hogy belevágtam a jogosítvány szerzésbe, a tanulásba most, sok évvel az iskolapadban ülés után.

Bátor vagyok, mert anya és dolgozó nőként vágtam bele és teremtettem időt erre is a mindennapi tennivalók mellett (egy gyermekem van, de ne felejtsük el, hogy ha nincs testvér, akkor az az egy gyerek anyával vagy apával szeretne játszani és hát nem igazán szeretek/tudok/szoktam neki nemet mondani. Tisztában vagyok az előnyeivel-hátrányaival az egy gyereknek, ugyanakkor NE kérdezd meg, lesz-e kistestvére, inkább leírom most és nagyon figyelj : NEKÜNK ÍGY JÓ!)

Bátor vagyok, mert mondtam és kiírtam, hogy vizsgázni megyek.

Benne volt a pakliban, hogy nem sikerül.

A próbavizsgák is épphogy voltak meg, és ehhez hozzáadódott aznap az izgulás, a meleg ( vajon miért nincs a vizsgateremben légkondi?!?), a sok ember, a kinti zaj, az érintőképernyő (nekem, akinek izzad a tenyere, ez azért igenis okoz még plusz stresszt..) és hát kiderült, hogy az az egy perc nem is olyan sok, ha az ember nem tudja a választ, ugyanakkor legközelebb inkább nem kattintok a tovább gombra, hanem az egy percen belül válaszolok.

Igen, legközelebb. Mert most sajnos nem sikerült.

Nem gondolom, hogy hülyeség volt kiírni, hogy vizsgázni megyek, köszönöm a drukkokat, ugyanekkor ez CSAK RAJTAM múlt. Nem máson és semmi köze a fenti feltételekhez sem, amiket fent ragoztam. Amit tanultam: az épphogy nem elég.

Legközelebbre többet gyakorlom, ügyesebb leszek. Az újabb vizsga időpontot viszont nem biztos, hogy megosztom veletek. Majd a sikeres végeredményt tutira! Úgyis sikerülni fog előbb vagy utóbb!Nem adom fel! Nemsokára vezetni fogok!

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.