A sikerélmény a legjobb!

csak_csinald.jpg

Azt hiszem, a sikerélmény a lényeg! A sikerélmény a legjobb, amiért megéri!

Eltervezed, majd véghezviszed a célod és kipipálhatod! Végtelen boldogság lesz úrrá ilyenkor az emberen. Feltölt, felfrissít, erőt ad és jöhet a következő! Az új álom, újra az agyalás, aztán a tenni akarás és a megvalósítás, és így tovább. Mert nincs megállás…!

Csináld, amiben jó vagy!

Nincs értelme azzal foglalkozni, ami nem Te vagy, amit nem érzel magadénak. Ha valami egészen más lelkesít, válaszd azt! Mire vársz? Vágj bele! A Te életed, a Te döntésed!

Az biztos, hogy az élet túl rövid. Ne rekedj meg! Nem jó, ha csak egy napod is mosoly nélkül telik el. 

Élvezd az életet! Örülj, hogy élsz! És használd ki! Annyi jót tehetsz!

Találd meg, mi az, amit igazán szeretsz, ami neked kell! Most semmi mással ne foglalkozz, csak ezzel!

( azzal, hogy hogy lesz belőle pénzed, -ez is jön majd, meglátod, csak járj nyitott szemmel, használd ki a lehetőségeket- vagy azzal, hogy mit szólnak mások, ne törődj!)

 

Néhány tanács, ami előrevisz:

 • Ne elégedj meg a jóval! 
  Légy a legjobb és hidd el, a legjobbat érdemled! 
 • A jelenben élj!
  Ne foglalkozz a múlttal! Kész, vége. Nézz előre! A jövőt magad elé képzelheted, de csak a jelen, az ahol tenni, változtatni tudsz!
 • Ne beszélj csak azért, hogy mondj valamit! 
  Légy szakértője a saját területednek!

“…győződj meg róla, és a hitet váltsa fel a tudás!” (Buddha)

 

 • Az , hogy mások mit gondolnak rólad, nem a Te dolgod! 
  Ne foglalkozz másokkal! Csak bízz magadban!
 • Konkrét célokat fogalmazz meg és írj határidőket hozzá!
  Ami nincs leírva, az olyan mintha nem is lenne. És az hogy hétfőtől ezt is és ezt teszem, nem cél, vagy hogy futni fogok… Melyik hétfő? Hány km?  –> Pontos dátum, konkrét, kipipálható célkitűzés!

 

A blogom elsősorban azoknak szól, akik már tudják, mit szeretnének, csak még nem tudják hogyan érjék el azt. Őket bátorítom, biztatom, ne is foglalkozzanak a hogyan-nal. Vágj bele! Csak csináld!

A következő alkalommal azonban megpróbálok azoknak is segíteni, akik még nem tartanak itt. Azoknak, akik még az előző szakaszban vannak, vagyis, már felismerték, hogy valamit kellene tenniük, de még fogalmuk sincs, hogy mit.  Ha itt tartasz, fontos tudnod, hogy ez már a második szakasz, az, hogy ezt felismerted és eldöntötted változtatni szeretnél, már önmagában szép eredmény! 

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.