Mi lenne, ha …

csakcsinaldegyedulis

Mi lenne, ha elengednéd? 

Elengednéd a görcsös akarást. Elfelejtenéd a múlton rágódást. Abbahagynád önmagad ostorázását. Elfogadnád, hogy a jelen az egyetlen az életedben, amikor bármit tehetsz, most alakítod a jövődet. Felnéznél végre és látnád az elő-előbújó napfényt. Mert ott van, rád vár. Rád, az igazi énedre. 
Mi lenne, ha nem panaszkodnál, hogy neked senkid sincs. Ha nem azon kattognál, hogy miért nincs.

Mi lenne, ha elbúcsúznál attól a téveszmétől, hogy neked kell valaki, hogy te egyedül nem tudsz élni, egyedül kevés vagy.

Akkor fog jönni, amikor nem várod. Hiszen végre jól érzed magad saját magaddal. Amikor újra Te leszel. Az igazi önmagad. Elfogadod, hogy egyedül is egy egész vagy. Egy teljes, értékes ember. Egy szeretetreméltó ember. Aki tudja az erősségeit, de elismeri a gyengébb pontjait. Aki olykor nem a legjobb döntést hozza meg, de akkor javít és nem a problémát, hanem a megoldást keresi. Aki nem kifogásokat sorol, hanem hálás mindazért, amije van. 

Ha majd újra magaddal foglalkozol, (és nem mást, nem a világot hibáztatod) újra szereted magad, akkor ott lesz az a valaki, akibe könnyen beleszeret majd más is.

Mert hidd el, hamarosan megtalál. Megérkezik, akire vársz.

Csak ennyit tegyél: érezd jól magad a bőrödben!

“Önbizalom nélkül nincs siker, csak félelem és görcsök. Mindenki annyi tiszteletet és megbecsülést kap a másiktól, amennyire önmagát tiszteli.”
Csernus Imre

 

Ajánló: Elengedés a kapcsolatokban workshopot tart Ábrahám-Hörömpő Andrea, a Lélekmozaikok blog és könyv írója -február 20-án

A jövő héten a vele készített interjút olvashatod majd az oldalamon! 🙂 

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.