Nő vagyok és élvezem!

FNY_7023
Céloztam rá, hogy ünnepeld meg magad néha. Nem kell ehhez alkalom, lehet egy sima hétköznap is, de ne feledkezz meg arról, hogy nő vagy, akinek szüksége van egy-egy szépítkezős és/vagy csevegős délutánra. Ilyenkor feltöltődsz és érzed, jó neked. Élvezed, hogy nő lehetsz.
Egy nő, aki csinos frizurát készíttet, akit smink tehet még szebbé. Nő, aki magassarkút húzhat, szoknyát viselhet. Gyönyörű ékszerekben pompázhat. A Valentin-napot választotta ki a debreceni Head office szalon egy ilyen ünneplésre és igazi csajos programmal várta az érkezőket. Azért, hogy igazán élvezzék a hölgyek a szépítkezést, mindent megtettek.

FNY_7043 FNY_6879 FNY_7005


Érkezéskor kávé és pezsgő valamint kedves mosoly fogadta a vendégeket. Aztán pikk-pakk elkészült a csinos frizura. Igazán felüdítő volt a szalon, mind a látvány, mind a hangulatot illetően. Képzeljétek csak el, ahogy szól a zene, megy a női csevej, közben a sürgő-forgó fodrászkezek által szebbnél –szebb hajkoronák és persze fülig érő mosolyú hölgyek kerülnek ki. Akik aztán ha kedvük tartja,  ruhát próbálnak, vagy különleges ékszerekben csillognak.

FNY_6902  FNY_6940

Közben kattintgat a fotós, a hangulat pedig fokozó
dik a finomabbnál-finomabb csokik által is. Végigkóstoljuk a sós karamellást, a mézeskalácsosat, a zöld teásat, a rozmaringosat, csak hogy néhányat említsek. A párjainkra is gondolunk, nekik és magunknak is beszerezzük otthonra a kedvenc ízesítésű kézzel készített bonbonokat, táblákat, forró csokikat.
FNY_6861 FNY_6946
  FNY_6872

Beszélgetünk, nevetgélünk. Jól érezzük magunkat. Szépnek érezzük magunkat. Nőnek lenni jó.!
Ajánlom
,hogy próbáld ki Te is otthon: rendezz csajos délutánt, magadnak vagy barátnőiddel együtt.  Mosd meg a hajad, használd a kedvenc hajpakolásodat. Kényeztesd magad egy illatos testápolóval, mondjuk kókuszos-kakaóvajassal és persze majszolj, vagy falatozzatok édességeket. Hallgasd, énekeld kedvenc dalaidat. Élvezd az énidőt, azt ami jár neked, amit megérdemelsz. A kipihent mosoly, amit nyersz vele, azzal leszel a legszebb.

Ha még többre, profikra, különleges odafigyelésre, tapasztalatra, kedvességre, szakértelemre vágysz, kérdésed van, vagy újat próbálnál ki, akkor válaszd a Head office Hair and Bar szalont.

Bátran ajánlom őket.  Foglalj náluk egy időpontot és érezd a körülrajongást, töltődj fel. Ne feledd, ez jár neked! Ne sajnáld az időt, sem a pénzt. 

Élvezd az életet!

FNY_7002 FNY_7009

A szalonról is mesélt korábbi interjúmban Mokánszki Milán a vezető fodrász, ITT

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.