Fluor tudja, mit akar és véghez is viszi

Nemcsak rapper, szövegíró, hanem filmet forgat, sőt üzletember, sikeres együttműködésekkel a háta mögött. Már jóval korábban bebizonyította, hogy nem „hülyegyerek” Fluor Tomi.

2011 januárjában ismertük meg őt legtöbben, akkor kezdődött a Mizu-mizu-mizu láz, a csapból is Fluor dala folyt. Be kell valljam én is azok között voltam, aki csak egy „hülyegyereknek” gondolta, sőt arra tippeltem, el is tűnik majd ezután a száma után és nem hallunk többet felőle.

Tévedtem. Még mindig jelen van a médiában, csak immár egészen másként. Más lett, talán felnőtt Fluor Tomi. Tegnap a Cosmopolitan szervezésében zajló Blogger day elnevezésű rendezvényen tőle kaphattunk tanácsokat, arra vonatkozóan, hogyan maradhat hiteles egy blogger a közösségi oldalakon. 

Kíváncsian vártam a vele való beszélgetést, mert be kell látni, jól csinálja, amit csinál.  Nem igazán követem a pályafutását, bár a Wellhello népszerűségét kár lenne tagadni és nehéz lenne nem észrevenni, elég csak bekapcsolnunk 1-2 órára a rádiót. Nem vagyok rajongója, bár voltam már koncertjén. A sikereinek pedig egyik titka ez a fene nagy tudatosság, ami már a Mizu-val és még annak előtte megmutatkozott és megvolt Fluorban.

Talán sejtettem, de nem voltam teljesen biztos benne eddig, hogy nagyon is tudatos volt például ez a korábbi szerepvállalás az ő részéről. Egy hülyegyereknek pozicionálta ő saját magát. Szórakoztatott és közben ő maga is jól szórakozott. Csak egy poénnak tűnt. Talán úgy is indult. Valami, amiben jól érezte magát. Ez is tisztán látszott és ez fontos is, mert én is azt vallom, csináljuk azt, amit szeretünk és szeressük, amit csinálunk.

Fluor viszont nem állt meg, tudatosan hajtott azért, hogy teljesüljön a cél, a saját magának megfogalmazott pont. Az ő vágya mindig az volt, hogy a munkája lehessen az, amibe szerelmes.

Ezt már a nemrég közzétett D. Tóth Krisztával készített Elviszlek magammal c. műsorából tudom. Egy mély érzésű, szimpatikus és ha néha röhögcsélős is, de komoly fiatal srácot láttam ebben a riportban. Valamint a színpadon is tegnap.

3 dolog, amiért éppen róla írok, amiért belepasszol a blogom fő üzenetébe:

 • Önismeret, tudatosság, célorientáltság

  Fluor jól tudta/tudja, mi az, amiben ő jó, mi az, amihez kedve van és amit szeretne. Van érzéke hozzá. Át is tudja adni, amit ő átérzéssel tesz. Tudja azt is, hogyan érje el és véghez is viszi, amit szeretne.

 • Maximalista

  Saját bevallása szerint többször mond nemet, mint igent, de nem bír csak egy dolgot csinálni, folyamatosan kattog az agya és szeretne minél több igazán izgalmas dolgot létrehozni. Szereti az együttműködéseket és bár nem veri nagy dobra, de UNICEF kampányokban is részt vesz, a gyerekjogok, gyerekjólét a szívügye. A Red Bullal akár ingyen is együtt dolgozna, annyira jól érezte magát a korábbi projektekben. Keményen dolgozott és sikerült elérnie, amit kitűzött számára.

 • Szívvel-lélekkel

  Nem megrendelésre ír, nem vállal el mindent, csak olyat tesz, amit élvez. Mert csak így lehet. Szívvel-lélekkel. Vagy ahogy ő mondja: szerelemből…

 

Egyetértek vele. Igazán motiváló az egész története, hogyan lett a fejér megyei srácból az aki.  Jó volt őt tegnap hallgatni. Köszönöm neki a megerősítést. 

Jól éreztem magam tegnap. Biztosan sokan beszámolnak majd a teljes napról. Nekem személy szerint Steiner Kristóf műsorvezető kérdései és előadása volt a kedvencem. 

Köszönöm a Cosmopolitan-nek a szervezést. 

És örülök, hogy találkozhattam a bloggertársaimmal. 

Szeretek blogger lenni és a jó a Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közösségéhez tartozni! 🙂

 

kiemelt fotó: @Nina Laura Photo

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Egy hozzászólás

 • Fáy Hanna

  Sajnálom, hogy kihagytam, de muszáj volt priorizálnom… :/
  Jó érzés valakiben pozitívan csalódni, nekem is ez volt a helyzet Fluorral. Respect! 🙂

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.