Turbózd fel a szerelmed!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, én szeretem az őszt. A színeket, az illatokat, a fényeket, az ízeket. Annyi kincset rejt ez az évszak. Nem engedem, hogy lelombozzon a lehulló falevél, a sár, a köd, az eső. Talán többet kell tenni most egy-egy mosolyért, de azért ott van az arcomon.

Ahogy egy párkapcsolatért is folyton tenni-tenni kell. Hogyan használd ki az ősz romantikáját? Fogadjátok szeretettel kedves ismerősöm, Szabó-Topor Tünde (https://nokomment.cafeblog.hu/) írását, vendégposztját:

osz3

 

Turbózd fel a szerelmed!


Itt van az ősz itt van újra…


…és persze ettől teljesen felpezsdült az egészségipar. A hapci-szezon, úgy látszik, mindenkiből kihozza a gondoskodás vágyát. Ömlik rád a reklámokból, hirdetésekből, talán még a csapból is az folyik, hogyan védd meg a tested, hogyan maradj talpon ebben a csúnya, sötét, rossz időben.

És, ez így is van jól! Bizony, vigyázz is Magadra! De az épp testben, csak a sztori egyik fele, ugye tudod?! 

osz
Immunizálsz… vitalizálsz… vitaminizálsz… szorgosan?


Hát akkor itt az ideje, hogy a lelked és a lelkedhez tartozó, neked kedves másik feleddel is törődj egy kicsit.


A hideg, esős esték, annyi romantikát hordoznak

Keresve sem találhatnál jobb alkalmat arra, hogy ma ne hagyjátok el a lakást. Csokit, vörösbort, meg egy puhán ölelő takarót elő, és bújjatok össze egy jó filmre, a világgal mit sem törődve.


A természet még buja és van még lágy öle


szóval, ha elcsípsz egy napos délutánt, ne habozz! Kéz a kézbe és irány a legközelebbi park! Biztos rég volt már ilyen és ki tudja mikor lesz újra. Élvezzétek ki az utolsó napsugarak lélekemelő hatását és az ajándékként kapott “édeskettes” titkos varázsát.

osz6


Főzz! Az se baj, ha nem te vagy a konyha koronázatlan királynője


Egy tál forró étel, amit neki készítesz, csak jól sülhet el. Férfit még nem hordott a hátán a föld, akit ne lehetne feldobni néhány jó falattal. Ha a terítésre és a tálalásra is odafigyelsz, dupla pontot is kaphatsz érte.


Simítsd el a hétköznapi gondokat és lepd meg egy páros masszázzsal

osz7-1
Romantikus, lazítós és duplán öröm. Ebben a meglepetésben, csak nyerhettek. Mindketten! A hangulatos gyertyafény, az olajok átható illata igazán léleksimogató élmény.


Valójában bármi, amit ketten csináltok és egy kicsit kiszakít a hétköznapokból…


…az pont nektek való. A közösen megélt élmények, a pozitív feltöltődés együtt, nemcsak közelebb hoz benneteket egymáshoz, de segít a nehezebb napokon való átlendülésben is. Most talán kicsit nehezebb, hisz nincs napfény-haverok-buli-meg-fanta, de az ősznek is megvan a maga romantikus kincsestára, amit érdemes felfedeznetek és kihasználni a boldog-közös pillanatokért.

osz5

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.