Te kivel cserélnél egy napra?

Jó kérdés, hogy kivel cserélnék egy napra.
Lehet, hogy azt mondod hülyeség ezen merengeni, én viszont azt, hogy játszani jó. Fogjuk fel ezt is egy játéknak.  Tehát teljesülhetne egy kívánságom…, én már tudom, kivel cserélnék!

Talán meglepő lesz a válaszom. Talán annak lesz a legmeglepőbb, akivel cserélnék… Elsőnek ez a válasz jutott eszembe és nem is gondolkodtam tovább..

Sosem voltam nagy rajongója egy együttesnek (na jó kivéve a BSB-t :)))) , zenésznek, színésznek vagy bármilyen sztárnak. Nem imádtam a történelmet, főleg nem a sportot, nem gondolok egyből egy híres emberre tehát, ha kapok egy ilyen kérdést.  

Nem is gazdag valaki lennék. 

Kivel cserélnék?

Megmentő lennék. Nem életmentő piros rövidnadrágban, aki izmos és barna és a tengerparton szaladgál, habár…. 🙂 De viccet félretéve.., ő már tudja, akiről szó van, úgyhogy elárulom mindenkinek.

Megmentő az ő beceneve, nagyon – nagyon szűk körben (kisfiunk és én) hívjuk így és igen, nem másról, a férjemről van szó. 

Megmentő, mert mindig megoldja a helyzetet úgy, hogy ne legyen – nagyobb- feszültség belőle, ne legyen túlbonyolítva, inkább nevetést szüljön a helyzet mint sírást. Azért jutott ő rögtön eszembe, mert újabban azt vettem észre, nem számít az sem, ha én is jelen vagyok, a kisfiam őt, az apukáját nézi, figyeli, az ő reakcióját várja, arra vágyik, hogy ő megdicsérje vagy mondjon bármit. Nem irigylem én ezt tőlük, dehogyis, és biztosan ez egy ilyen teljesen normális apa-fia dolog, de egy napra szívesen kipróbálnám. Annyira felnéz rá. Jól csinálja, például sokkal következetesebb mint én, és ez egy kisgyereknek nagyon is fontos. Tudom, és érzékelem, hogy nagyon hiányolja, ha nincs itthon, hogy nagyon jókat tudnak ők ketten játszani, olyan igazi fiúsakat. Jókat csinálunk mi is, csak egész másokat, de egy apa mindig mókamester, ő a nagy nevettető és neki vannak a legjobb ötletei. Egy napra örömmel belebújnék tehát az apaszerepbe, vagyis lennék a kisfiam apukája.

Aztán nem csak ezért, van tovább is. Végre nem késnék el sehonnan, mert ő mindig pontos. Lenne egy olyan szuper hobbim (biciklizés terepen), ami egyben sport is, és így nem lenne lelkiismeretfurdalásom (vagy valami olyasmi), hogy nem mozgok eleget.  

És igen, bár szeretek nő lenni, egy napra simán kipróbálnám, hogy milyen férfinak lenni. Azt is. Naná! 

Hálás vagyok, hogy ilyen jó apa-fia kapcsolat szemtanúja, részese lehetek nap mint nap. Büszke vagyok a férjemre, hogy olyan apuka amilyen. És még számos jó tulajdonsága van, amit most nem fedek fel, a lényeg, hogy nekem ő lenne a kiválasztott, vele cserélnék egy napra! 

És te? 

2 hozzászólás

  • Kaufman Ili

    Jó gondolat, hiszem, hogy ki kellene próbálnunk egymás életét, a házasságnak is csak a javára válna! 🙂

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.