Neked is tetszenek a raklapból készült ágyak? Nekünk már van!

Egyrészt, mert már akarok egy ideje saját készítésű, azaz DIY alkotásokat a blogra, másrészt, mert már rég posztoltam a házunkról. 

Eleget téve a kérésnek, most bepillantást nyerhettek … rögtön a hálónkba. 🙂

Terveim között szerepelt, hogy a költözés után valamikor mutatok ilyen volt – ilyen lett fotókat a szobákról, helyiségekről, de mivel még mindig hiányzik ez-az, még nem tudom megvalósítani ezt az elképzelésemet. Majd egyszer. 

Viszont éppen ma készült el az ágyunk és nagyon büszke vagyok a férjemre és meg kell mutatnom nektek, mert szerintem szuper lett! 

Már régóta tetszenek a raklap bútorok. Leginkább a raklapból készített ágy! 

Képek forrása: pinterest

Forrás : pinterest

Eddig egy matracon aludtunk, a napokban viszont kitaláltuk, hogy legyen az ágyunk raklapokból. Megvolt az elképzelés és a terv. Arra gondoltunk, hogy majd kérünk a szemben lévő szomszédtól néhány raklapot, amikor legközelebb erre jár. Nem fogjátok elhinni, kb. 2 nappal később ő telefonált nekünk. Ha már beszéltünk, meg is kérdeztük, persze, vihetünk belőle, hangzott a válasz.

Így aztán, tegnap a férjem áthozta, méretre vágta, lecsiszolta. Ma elkészítette a háttámlát, amibe még polcot is kialakított (képeknek, könyveknek), aztán a darabokat felcipelte a hálóba, egy-két fúrás, összeillesztés, és mehetett is rá a matrac (meg a csíptetős lámpa). A szomszédból átcipeléstől az ágyazásig összesen max. 5 órába telt az egész művelet, és ilyen tuti ágyunk lett: 

 

 


 

 

Köszönöm férjemnek! Nekem nagyon tetszik! Nektek? 🙂

 

 

 

12 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.