Úgy szép az élet, ha színes!

A minap véletlenül rákattintottam a blogomra és mondhatni, megsajnáltam. Még látszott a három utolsó között a tavaly nyári bejegyzés, miközben mindjárt megint nyár van. Nagyon nem szerettem anno sem, amikor valaki úgy kezdte az írását, hogy jajj, de rég írtam, blabla, úgyhogy nem teszem, csak annyi van, hogy zajlik az élet. Mesélek kicsit arról, most épp miért, mitől színes. 


Nem negyedéves értékelő (mert már fogalmam sincs, mi volt januárban), inkább csak a jelenről osztok meg gondolatokat. Több fronton pörgünk, a múlt hét volt a csúcs… 1 hét alatt 2x jártunk Egerben, 1x a Normafán, Budapesten, majd Szentendrén. Utóbbi móka volt, a hét elején viszont szenvedtem kicsit a bölcsességfogammal. Most a harmincas éveim legvégén gondolták úgy, hogy kinőnek ezek a fogak, mind a négy persze. Egyet most kihúztak, a következő eltávolítása elvileg műtét lesz. Azért mondom, hogy elvileg, mert még lehet lemondom az egyeztetett időpontot… Még megálmodom addig…

Programajánló 

Szentendrét imádtam! Jártam már ott, de régen, és az esernyőket mindenképpen meg akartam keresni! Amúgy após szülinapját ünnepeltük és azt, hogy nyugdíjas lett. Picit meghatódott, jól sikerült a program, amit kitaláltunk. A Retro Design Centerbe vittük őt Szentendrén, ami igazán klassz hely. Remek szórakozás, nosztalgiázás, és plusz pont, amiért ki lehet próbálni az udvaron több járművet is. Imádta a kis családunk, nem csak a legkisebb. Aki már a 11 felé közelít, már majdnem olyan magas mint én, és az utóbbi napokon sorra járta a versenyeket, ( a másik Eger nap a matekversenyről szólt, aminek még nem tudjuk az eredményét, de úgy jött ki, hogy “könnyű volt”). Szóval ebéd és fagyizás, de még a Karácsony Múzeum is belefért a napba. Utóbbi csak röviden, csak Domi és én szaladtunk be, de wow! Egy napot el lehetne ott tölteni…! Sok volt a turista már most, de Szentendre akkor is egy fantasztikus hely, ahol sok a szuper program!

Élménytúrák

Szóval továbbra is imádom a nyaralásokat, kiruccanásokat, legyenek ezek akár csak itt kis hazánkban. Élményt adni, ez a kulcsmondat az életünkben. Mind magán és mind vállalkozás szinten. Igen, kicsit kitérek a vállalkozásunkra, a Nyomozós túrára, amit szerencsére nagyon szeretnek! Olyan üzeneteket kapunk, hogy mennyire hálásak nekünk, hogy kitaláltuk! Hogy nevetnek, hogy beszélgetnek közben, hogy remek a koncepció. Mókásan tanító jellegűek a leírások ( ez az egyik kedvencem a sok-sok visszajelzés közül, ami a Google vélemények között olvasható) és olyan helyekre is eljutnak, ahova eddig még nem, vagy nem biztos,hogy felfedezték volna maguktól. Pont ez volt a cél! Nagyon örülünk minden feedbacknek! 

Most

Na, ha már az utolsó szó angolul jött, akkor kitérek arra is, hogy tök sokat fejlődök a másik munkámban is, a 4 órás Social media manager állásomban ( én jobb szeretem inkább Content manager pozicíónak hívni), ahol angol nyelven írt posztokat osztok meg 2 beutaztató iroda nevében, hírleveleket készítek, honlapot fejlesztek, és most éppen prezentációt készítek. A Canva kezelésében már egész ügyes vagyok, pedig tavaly év elején még egész új volt nekem. És van még tovább, hiszen hétvégente általában animátorkodom, amit szintén élvezek, a program összeállításától kezdve a gyerekek lelkesedésén át, a szállodában nyaraló családokkal való beszélgetésekig és a gyerekekkel való közös játékig.

Szóval nem unatkozom, unatkozunk. Nagyon várjuk a nyaralást, amit idén májusra időzítettünk, így már csak pár nap és indulunk! Nem más mint Svájc és az észak-olaszországi tóvidék lesz a cél. Egy buszos körutazás, amit még nem csináltunk, de most erre vágytunk. A férjem 20 éve vágyik vissza Svájcba, én pedig még sosem voltam, naná, hogy kíváncsi vagyok a csodás tájakra. És alig várom, hogy magamba szívjam a szívem csücske Olaszország napsütötte partjainak hangulatát.

Lassan pakolunk! Izgatottan várjuk a nyaralást, amit nagyon-nagyon megérdemlünk! Készül és hamarosan kimegy a legújabb, a 14. nyomozós túra, ami Gyula városának bebarangolására csábít. Nemrégiben itt és Debrecenben, sőt Tatán és Székesfehérváron is jártunk.

A pár nap múlva esedékes program pedig Budapesten lesz, az Anyák napi meglepetés miatt azonban még nem árulom el, hova visszük Anyát tesómmal. Ez is olyan, amit már egy ideje tervezek, és mindenképp meg szerettem volna nézni és szerintem szuper élmény lesz! 

Ti milyen élményekkel, programokkal töltitek meg a napjaitokat?

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.