Pár napból is lehet életre szóló nyaralás!

Ha nyár, akkor nyaralás.

De hova és mikor? Korábbi terveid füstbe mentek és már semmi kedved újraszervezni a programot? Alig van szabadságod és fogalmad sincs, hogy lesz ebből életre szóló nyaralás, igazi élmény?

Lehet!

Először is gondold végig a legfontosabbakat. Nem számít, hány napra és hova mentek, ha együtt lehettek, igazam van?

Persze jó lenne, ha sütne a nap és nem esne az eső, de azért ha már ott vagytok, jól érzitek magatokat, jól gondolom?

Közös élmények kellenek, hogy erőt és energiát gyűjtsünk. Töltődésre van szükségünk, hogy jól teljenek azok a napok is, amikor dolgoznunk kell, amikor nehezebb helyzetbe kerülünk és erősnek kell lennünk.

Kitartó voltál és felelősségteljesen otthon maradtál a karantén alatt, de most már nagyon kimozdulnál a négy fal közül?

Fáradtnak, levertnek érzed magad, aktivitásra, inspirációra vágysz?

Kipróbálnál valami újat, valami mást?

Nem szeretnél eltévedni, útvonalakat, nyitvatartási időket nézegetni, szívesen kiengednéd a kezedből az irányítást, te csak élvezni akarod a programot?

Szeretnél különleges, nem mindenki számára hozzáférhető programokon részt venni?


Ha bármelyikre igennel válaszoltál, tudom mi kell neked!

Imádom a nyaralásokat. Bárhova, csak menjünk.

Pontosabban, most nem igazán mennék bárhova. Szeretnék belföldön maradni. Biztonságosabbnak érzem, nem mellesleg szeretnék segíteni azoknak, akik több hónapig munka nélkül maradtak. Mindenki, aki az idegenforgalomban dolgozik most nehéz helyzetbe került. Próbálkoznak, kreatívak, lelkesek és szuper ötleteik vannak.

Ki kell használni az időt, hogy végre-végre felfedezzük hazánk még nem látott szépségeit, rejtett kincseit! Rengeteg csodás vidék vár arra, hogy bejárjuk!

Menjünk! Nyaraljunk belföldön!

Elhangzott már nálatok is a család vagy a baráti társaság egybehangzó mondata?

Viszont nem igazán tudjátok merre és minél többet szeretnétek kihozni a nyaralásból?

Számtalan nagyszerű hazai program közül választhatunk, hogy örökre szóló élményeket gyűjtsünk.

Átélnéd a vidéki élet varázslatos hangulatát, felfedeznéd a Mátra rejtett kincseit? Érdekel a méhek titkos élete vagy egy vezetett program egy bivalyrezervátumban? Megkóstolnád a bivalygulyást és a bioborokat? Szeretnéd megtudni valójában mi is a mofetta?

Odáig vagy a sajtokért? Szívesen ellátogatnál egy családi birtokra a Bakonyban, hogy betekintést nyerj egy igazi sajtműhelybe és megkóstolhasd az érlelő pincében készült sajtokat?

Imádod a levendulát? Érdekelne hogyan működik egy levendula lepárló a Balatonnál, ahol kipróbálhatod a levendulás kozmetikumokat, felfrissülhetsz egy finom levendulás itallal?

Utána egy SUP-ozás a naplementében? Hogy hangzik?

Bátran belevetnéd magad a sárkányhajózás izgalmaiba? Jöhet egy kis eszem-iszom, meg egy remek bringatúra a gyönyörű Gerecsében, a Tatai vár környékén is, ugye?

Mindig szeretted volna megcsodálni az észak-kelet magyarországi fakazettás templomokat?

Felelevenítenéd gyermekeidnek, férjednek, barátaidnak a hagyományokat a bűbájos Hollókőn, ahol helyi családok invitálnának meg ebédre az otthonaikban?

Régóta szeretted volna kipróbálni az E-bike-ot? Kapnál még hozzá balatoni panorámát, levendulaszörpöt, sajt-illetve borkóstolót, pihenésképpen pedig lovaskocsikázást.

Állatsimogató, tanösvény játékokkal, korongozás és egy kis időutazás egy napon? Mi ez, ha nem a legszuperebb családi program?

Hajóskapitánnyá válni és bolyongani Európa legnagyobb sövény-labirintusában illetve az országunk legnagyobb arborétumában? Felfedezheted a családdal vagy a pároddal a csodás természeti értékeinket Szarvason!

Elsők között szeretnéd tesztelni a vadonatúj kerékpáros hidat a Tisza-tónál? Összekötheted a biciklizést csónakázással, de még a csipkeverés fortélyait is megismerheted, sőt tiéd lehet egy ajándék csipke könyvjelző!

Tudod-e hol van kis hazánkban sörmanufaktúra vagy különleges, egyedi pálinkákat kóstolnál?

Szeretnél olyan szuvenírt hazavinni a nyaralásról, amit te készítettél? Vágyad, hogy új tudásra tegyél szert vagy hogy megismerkedj régi mesterségekkel, például a kékfestéssel?

Kóstoltad-e már a tokaji borokat Tokajban? A varázslatos Tiszadobi kastélyt és mesés bukszus-labirintusát nem szabad kihagyni, a séta után jól fog esni a borospince hűvössége, a program pedig piknikkel zárul a Kopasz hegy tetején.

Vezetni, amerre visz az út! De hogy pontosan hova, azt nektek kell megfejteni, erről szól, pontosabban a titkokról és a kalandról, na meg a csapatmunkáról a saját autós küldetés!

Jól hangzanak ezek a programok, ugye?

Ezekre mind lehetőséged van! Az összeset fel sem tudtam sorolni!

ITT találod meg a részletes leírásokat és a budapesti sétákat, a vidéki túrákat, az egy-illetve többnapos programokat. (kattints az itt szóra)

Ha őszinte vagy magadhoz, akkor be kell látnod, hogy a legtöbb esetben nem tudod merre indulj nyaralni vagy egyszerűen nem megy a fentiek megvalósítása segítség nélkül.

Itt az ideje, hogy különleges programokon vegyetek részt, fedezzétek fel hazánkat turistaszemmel, gyűjtsetek páratlan emlékeket! 

Bízzátok profikra magatokat!

A Continental Travel utazási iroda, 1992 óta foglalkozik beutaztató turizmussal, most viszont a külföldiek helyett a hazai vendégek számára szeretné megmutatni Magyarország rejtett kincseit.

Ez a profi, megbízható és kreatív csapat a családokat, párokat, baráti társaságokat, cégeket különleges helyszínekre, egyedi programokra kalauzolja el, akár egyéni nyaralás-elképzeléseket is megvalósít (min. 15 fő esetén)

A hazai értékeink megismertetését tűzték ki célul, és hiszik, hogy felejthetetlen élményekkel tudják gazdagítani a vendégeik hétköznapjait.

Élmény karnyújtásnyira!

Ha náluk foglalsz, azzal a belföldi turizmust segíted. A Continental Travel az általa szervezett programokkal támogatja a hazai turisztikai és vendéglátóipari szolgáltatók újraindulását, legyenek azok éttermek, borászatok, helyi termelők vagy idegenvezetők.

Így mindenki nyer!

Ők kihozzák a maximumot egy pár napos nyaralásból!

Neked csak annyit kell tenned, hogy foglalj náluk!

Csak csináld!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.