Vigyázz! Kész! Posztolj! – Karácsonyi ajándékozás

vkp-karacsony-2016

Idén vettem részt először az ajándékozós játékban. Több csoportban is hirdettek ilyet, az elsőként meghirdetetthez csatlakoztam. 

A VKP posztokat nemrég kezdtem el írni, és még csak néhányszor sikerült, az adventiből például kimaradtam, -de talán majd jövőre! 🙂
Szóval a párokról. Szilvi, a VKP kitalálója sorsolt és nagyon szuperül sikerült, mert ismerősöm az is, akit én lephettem meg és az is, aki nekem küldött.
Adriennek, a Megvalósítás alatt bloggerének küldtem meglepetést. Mivel cicaimádó, rágondoltam, amikor megláttam az egyik ismerősöm által készített cicás üveglencséket. Sokat gondolkodtam, variáltam, mi legyen, nyaklánc, fülbevaló, .. végül mivel nem igazán láttam egy fotón sem Adriennen nyakláncot inkább egy fülbevaló mellett döntöttem és választottam egy könyvjelzőt is neki. Abban legalább biztos voltam, hogy könyvrajongó. Bíztam benne, hogy tetszeni fognak neki ezek az apróságok. Írtam még pár sort  neki, de ez kicsit kapkodósra sikerült, a postán történt csak.. és utólag bánom, hogy nem rejtettem még pár teát, csokit vagy valamit a csomagba. 
Mert annyira, de annyira jó volt kinyitni a nekem szánt meglepit. Illatos volt és sokáig bontogathattam, nézegettem az összetevőit! Nagyon tetszett minden!
20161202_120437
 
Örültem, hogy Sárától kaptam ajándékot. Olyan valakitől, akit ismerek, volt szerencsém ráadásul már személyesen is találkozni vele. 
Nagyon kedves volt akkor is és most is, valahogy azt éreztem, figyelt rám. Imádtam az ajándékait, -az egyiket még icipicit meg is könnyeztem- és ezt a törődés is nagyon-nagyon jól esett.
20161202_120450
Imádtam már csomagoláson keresztül is az illatukat! A csokis teára voltam a legkíváncsibb, végül a karamellás roobios ízlett a legjobban!!
 
20161202_120527
Kedves meglepetés, hogy a kisfiammal együtt alkothassunk! Élvezzük is mindketten. Plusz megtanulta angolul a boldog karácsonyt! 😉
 
20161202_120627
… hát igen.. imádom!!! Nagyon szerettem volna egy színezős naptárt és Te küldtél nekem! Nagyon-nagyon köszönöm!
Nektek is sok törődést, kedvességet kívánok az ünnepre! 
Lepjétek meg egymást -és magatokat- mert az olyan jó dolog. 
 
(utóirat: kár, hogy ma már nem küldenek az emberek egymásnak képeslapokat, legalábbis nem jellemző.. , olyan jó, amikor érkezik valami a postaládába.. én jövőre szerintem küldök néhányat! 😉

 

20161202_120722

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.