Maszk-divat: Legyél egyedi, válaszd őket!

2020-ban sokak élete fenekestül felfordult. Voltak ügyes, lelkes vállalkozók, akik igazodva a helyzethez és az igényekhez, gondoltak egy merészet és belevágtak, maszkokat kezdtek el gyártani. Ma mindenki divatos maszkot szeretne menő mintával vagy saját logóval, ők pedig megvalósítják az egyedi elképzeléseket! 

Tavasszal még a szűrőbetéttel ellátott, minél biztonságosabb, egyszerű maszkokat kerestük, legkésőbb szeptemberre viszont már igenis sokakat foglalkoztatott, hogy ha már kötelező maszkot viselnünk, akkor az jól is nézzen ki, divatos maszkot szeretnénk. Legyen az elképzelésünknek megfelelő, legyen vagány vagy csinos vagy jópofa. Többen gondolkodnak úgy, hogy dobjuk fel magunkat és másokat és szívesen viselnek vicces, vidám maszkot.

Mára a kreatív és lelkes vállakozóknak köszönhetőnek rengeteg különleges maszkot találni a piacon, akár mókásat, akár letisztultat, szépet szeretnénk. Csak tudjunk választani!

Ajánlom a következő vállalkozókat, ha te is divatos maszkot szeretnél!:

Tonica Fashion

Az alapvetően sportruhàzat gyártással foglalkozó cég, azért hogy ne kelljen elkūldenie a dolgozóit, maszkokat kezdett gyártani. Az elsők között tették színesebbé és vidámabbá a szokatlan helyzetből adódó szürke napokat. Bármilyen mintát, egyedi grafikát is lehet kérni. Az általuk gyártott maszkokban nem gond a napi 8 vagy több órás munka. A kellemes és egyedi viseletet biztosító anyagok 2 rétegűek, amelyekbe plusz egy eldobható réteg tehető.

Elérhetőség:

www.tonicafashion.hu

http://shop.tonicafashion.hu/

 

AngelsDesign

A kis faluban élő Angéla idejének nagy részét tavasztól a maszkok varrása teszi ki. Szívvel-lélekkel készíti a csipkés, kézzel festett illetve kézzel és géppel hímzett maszkokat.

Elérhetőség:

https://m.facebook.com/angiespek

 

CoolMom

Raáb Márta divattervező védjegye a minimalizmus. Elsősorban kismamaruhákat készítő márkájának új termékei a stílusos, divatos szájmaszkok. A textil maszkok 3 rétegűek: két réteg 100 % pamut, közte pedig egy réteg orvosi PP nem szőtt textília.

Elérhetőség:

https://coolmom.hu/termekek/textil-szajmaszk

I’ m not trash

Adrienn zero waste kézművesként készít egyedi, kézzel festett maszkokat. Az alapanyaguk 100% OEKO-TEX pamut vászon, és minden maszkból garantáltan csak egy darab készül.

Elérhetőség:

https://imnottrash.hu/termekkategoria/szajmaszkok/kezzel-festett/

 

Emlékmackó

Céljuk a különlegesebb maszkok gyártása. Eredetileg gyerekeknek készítettek divatos maszkot, de sokkal nagyobb sikere lett fiatalok és játékos kedvű felnőttek körében. Jelenleg 10 különböző állatfigurás, illettve 7 karácsonyi figurás maszk közül választhatunk a palettájukról. Továbbá elérhető náluk a speciálisan pedagógusoknak, hallássérülteknek tervezett átlátszó maszk, a Mosoly maszk, 16 féle verzióban. Minden maszk 3 méretben készül, hogy mindenkinek kényelmes viseletet jelentsen.

Elérhetőségek: 

www.facebook.com/emlekmacko

www.instagram.com/emlekmacko

www.pinterest.com/emlekmacko

 

Christal Design

Több megkeresés után belevágtak és mára egyedi ajándékok mellett különleges maszkokat is készítenek. Nem tömegcikket gyártanak, hanem minden rendelésre készül, a vásárló kívánsága szerint. Igyekeznek minden elképzelést megvalósítani, mesefigurásakat a gyermekeknek, ijesztő filmszereplőset a felnőtteknek, kedvenc focicsapat, saját autó vagy saját cég logója is szerepelt már maszkjaikon. Esküvőkre pedig keresettek a hímzett maszkok. Kétrégegű divatos maszkot leht rendelni náluk két verzióban: a külső anyag lehet pamut vagy poliészter. Utóbbi egy jól szellőző anyag és teljes felületében nyomható, erre olyan grafikát tudnak elhelyezni, amit csak szeretnél. Kényelmes viselet és mosható, vasalható ez a fajta is!

Elérhetőségek: 

www.facebook.com/christaldesign

www.ajandek5let.hu

info@ajandek5let.hu

 

BEGiN

A két barátnő vállalkozását a Covid 19 hozta össze. Beleszerettek a táskákba, a táskavarrásba és felépítettek egy márkát. Egy márciusban indult sikersztori az övéké, hiszen túl vannak az első divatfotózáson, elkészült a katalógusuk és elindult a saját webáruházuk. Több mint 500 db elkészült táska van mögöttük és nem állnak meg. Fejlődnek, fejlesztenek. Megvalósítják álmaikat.

Közben pedig kielégítik a divatos maszkot keresők igényeit. Jelenleg a karácsonyi motívumos maszkjaik a legkeresettebbek. Készítenek csipke maszkokat is, mert ezeket is sokan rendelnek, kabátszínhez passzoló változatban. Akár a választott táska mintájával azonos prémium pamutvászonból készült maszkot is megrendelheti náluk a kedves vásárló.

Nemcsak divatos maszkot gyártanak, hanem a praktikusság és a kényelem is fontos számukra: új termékük a nyakbaakasztós maszk, amit nem tudunk az autóban felejteni, nem veszítünk el és ez a változat a fül mögötti csúszkával állítható, így nem húzza a fület.

Elérhetőségek:

https://www.beginshop.hu/

facebook.com/beginshop.hu

 

Gratulálok a kreatív vállalkozóknak és csak így tovább! 

 

Te melyik divatos maszkot választod? 

Csak csináld!

 

Mosolygós napot, kedves Olvasó! 

Véleményed bátran oszd meg velem, örülök, ha írsz nekem!

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.