Hinta az élet – hajtani kell tovább!

Képzelj magad elé egy hintát. Ülj bele.

Aztán mit teszel? Kicsit olyan az egész élet mint a hinta. Illetve az, amit te teszel vele.

 

Egyszer fent, egyszer lent

Én azok közé tartozom, akik biztos, hogy pár másodpercen belül már hajtják a hintát. Minél magasabbra. Élvezem, ahogy száll a hajam a szélben, hogy süt-nem süt rám a nap, gyakran még dúdolni vagy énekelni is elkezdek. Random kiugrom belőle vagy bepörgetem magam, hogy aztán forogjak a hintával körbe. Vidáman lógatom a lábamat, hajtom magamat előre-hátra.

 

Éld át

Tudom, hogy nem sokáig fog tartani a jó érzés, mert hamarosan jön a rosszullét, a hányinger, és mégis…Nem bírom ki, hogy ne legyek újra gyerek és ne élvezzem a hintázást, ha csak pár percig is. Nincs szédülés, de öröm sem, ha csak ülsz és semmit nem teszel, akkor meg főleg nincs, ha csak állsz a hinta mellett. Csinálni kell, lökni, hajtani magad, ameddig jól esik.

  

Mindig

Mindig történik valami. A hintában a mozgásról szól minden – ha akarod. Az életben mindig történik valami – akkor is, ha nem akarod. Menni kell előre! Úgy, hogy közben a jelenben élsz, mert a múlt már elmúlt és tervezgetéssel sem szabad túl sok időt tölteni. A most számít. Ez a jövőd alapja.

                

Rajtad múlik

Rajtad múlik, hogy mit teszel, mit nem teszel. Néha hoznak helyettünk egy döntést. Hozd ki a legjobbat az adott helyzetből. Tedd azt, amitől jól érzed magad. 

Ne számítson más, ha neked jó.

  

Csak csináld!  

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.