Köszönöm-köszönöm-köszönöm

Gyakran használom a szót: Köszönöm! Jó kimondani. És annyi mindenért lehetünk hálásak. Figyeljünk arra, ami jó és vegyük észre, hogy az élet szép, értékeljük, becsüljük meg. 

Rhonda Byrne könyve szerint haladunk még mindig, aki azt mondja: csütörtökön mondjunk köszönetet!

1cscs.jpg

Köszönd meg így:

  • – Vezess siker- vagy hála naplót : ha minden nap leírod, amire büszke vagy mert elérted, amit megköszönnél, mert sikerült, az egyrészt megerősítés számodra, jól érzed majd magad tőle, másrészt jobban fogsz figyelni a pozitív dolgokra a mindennapokban. Ez pedig azért hasznos, mert amire koncentrálunk, az előtérbe kerül és a sok jó pedig megtöbbszöröződve lesz jelen az életünkben. Meglátod majd, hogy az elején nehéz lesz összeszedni 3-at , de idővel sokkal több fog a nap végén eszedbe jutni. 

    “Eleinte kis dolgokért mondtam köszönetet, és minél többször tettem, annál nagyobb bőség záporozott rám.” (Oprah Winfrey)

  • -Ne vedd alapnak, természetesnek mindazt, ami körülvesz! Mondj köszönetet a vízért. A környezetedért. Tegyél is érte: vegyél fel egy szemetet (az az egy is több, mint a semmi és nagyon is számít!)
  • -Figyelj másokra, ne vedd semmibe a jelenlétüket: mondj hangos köszönömöt a pénztárosnak vagy a buszsofőrnek, ha megvárt, …
  • -Köszönd meg a múltbéli hibáidat, és sose szégyelld vagy bánkódj miattuk, hiszen azokból tanultál, azért vagy most olyan, amilyen vagy.
  • – Köszönd meg a szüleidnek, hogy vagy.
  • – Köszönd meg az anyósodnak /kedvesed anyukájának, hogy a férjed /kedvesed van.
  • – Mondj köszönetet, amiért élsz. Amiért egészséges vagy. Amiért azt csinálod, amit szeretnél, – vagy teszel érte, hogy így legyen. 

Köszönöm, hogy elolvastad. 🙂 

Hallgasd meg ezt a számot, szeretettel küldöm neked.  Élvezd a dallamát és énekeld te is : imádok élni! 

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.